Miért ösztönzik a szülők arra a gyereket hogy szüljon? Miért kellene tovabbvinni a széles csípőt vaskos combokat ezzel egy ujabb emberi lénynek szenvedést okozva? Ti gondolkoztatok már ezen?
Neked talán széles a csípőd, és vaskos a combod, és szenvedsz ettől?
Mert akkor orvos kell neked.
Ha nem, akkor honnan tudod, hogy az ilyen nők szenvednek. Unokatesóm is ilyen alkat, és baromi optimista, jókedvű alapjáraton is. Sok csontkollekció meg depressziós.
Nem a külső a fontos. És ez tényleg így van.
És elárulom neked, hogy a férfiak ösztönösen előnyben részesítik a széles csípőjű nőket, mert feltételezhetően könnyebben szülnek, ezért több utódot tudnak a világra hozni nekik.
Te valami neonáci vagy? Csak az árják szüljenek? A topmodellek? Azok is csak egyszer, mert utána már megváltozik az alakjuk?
Netán veled cs.szett ki az anyád?!?!
Szerintem meg a szimplán debilek ne szüljenek, úgyhogy ne fáraszd magad... Így tuti mindig csini maradsz. :))
Nekem nincs szövegértési gondom. Szánalmasan rossz példákat hoztál fel, ennyi. :)
Azt meg nem igazán értem, minek szálltál rá az egyik válaszolóra, csak mert túlsúlya van. Mi közöd hozzá? És mi ez a baromság, hogy a "társadalom" fizeti? Ugyanazt a biztosítást fizeti mindenki, szállj már le róla, ne offold végig egy rakás felesleges hozzászólással, csak mert rosszul érzed magad valamiért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!