Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ösztönzik a szülők arra...

Miért ösztönzik a szülők arra a gyereket hogy szüljon? Miért kellene tovabbvinni a széles csípőt vaskos combokat ezzel egy ujabb emberi lénynek szenvedést okozva? Ti gondolkoztatok már ezen?

Figyelt kérdés
Szerintem csak annak kéne szülnie aki jól néz ki vékony combu homokóra vagy siman vekony. Akin van barmi gáz az minek akar kicseszni a leendo gyerekkel?
2014. júl. 4. 11:34
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
95%
A homokóra alkat lényege hogy a válla és a csípője és széles ami egy nagyon szép alkat,nem társul hozzá vastag comb.Szubjektív mi a vastag egy de egy 14 éves kislány fogpiszkáló lába az inkább karvastagságnak felel meg,tehát ne ahhoz hasonlítsd.Tökéletes ember nincs,miért nem mondjuk azt akinek nagyon kicsi a melle ne szüljön,mert hülyén néz ki,hogy a melltartótól látszik csak,hogy egyáltalán van melle szegény gyerek is ezt örökli...nevetséges vagy kérdező
2014. júl. 4. 12:47
 22/53 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy meg nyugodtan le lehet pontozni..könnyű ítélkezni!de hát ezen én már nem lepődöm meg... mindenki úgy él ahogy akar és tud!!Bántani kár bárkit is azért mert duci vagy beteg vagy szegény!!!
2014. júl. 4. 12:47
 23/53 anonim ***** válasza:
93%
Kedves kérdező, nem tudom, rémlik-e neked, hogy a 20. században volt egy olyan irányzat, miszerint egyfajta embertípus a kívánatos (árja), azt szaporítani kell, mert olyan külső és belső tulajdonságai vannak, amire szükség van (szerintük), a többit meg lehetőleg kiirtani. Te hasonlóan kezdesz gondolkodni, szerintem itt kell leállnod. Te is lehetsz még kövér és csúnya. A szépség nem érdem, és teljesen relatív. A szépséghez nem mindig társul ész. Einstien és társai szépek lettek volna talán, és mivel vitte a világot előbbre bárki azzal, hogy jól néz ki???
2014. júl. 4. 13:16
 24/53 anonim ***** válasza:
5%
22-es: Persze, de az már nem igazságos, hogy az akaraterő hiánya miatt olyan kezelésekben kell részesülni, amit a társadalom fizessen ki, mert az ő tb-je kevés rá.
2014. júl. 4. 13:20
 25/53 anonim ***** válasza:
94%
Én vékony vagyok,és csinos,de szerintem te meg beteg vagy!!!!
2014. júl. 4. 13:23
 26/53 anonim ***** válasza:
0%
Ez ugyanaz a téma, már bocs az offért, mikor a sok cukorbeteg nem hajlandó diétázni, aztán meg sírnak, hogy romlik a látásuk, meg nem akarnak a sebeik begyógyulni, meg nyomják magukba az inzulint. Persze, mert ezt könnyebb, mint diétázni, csak az a baj, hogy ezt is ki fizeti ki? Mert a havi 5000 ft tb hozzájárulás lófütty.
2014. júl. 4. 13:23
 27/53 anonim ***** válasza:
15%
Meg mikor a rokonomtól hallom, hogy a tüdőszanatóriumból az aszthmások, meg a TBC-sek meg rákosok cigizni szökdösnek ki, aztán pedig fel vannak háborodva, hogy miért küldi őket haza a főorvos, mert nekik jár az orvosi ellátás. Aha, lóf@ßt.
2014. júl. 4. 13:25
 28/53 anonim ***** válasza:
91%
Azért az élet másról is szól, mint a külsőségekről! Ha azt írtad volna, hogy a szellemi fogyatékosok, a genetikai rendellenességet hordozók, öröklött betegségben szenvedők, vagy a csak szimplán hülyék, mint a hozzád hasonló gondolkodásúak (akai még helyesen írni sem tudnak) ne szüljenek, még talán-talán osztanám is a véleményedet.
2014. júl. 4. 13:30
 29/53 anonim ***** válasza:
75%
Ok, a cukorbetegség pont nem ilyen egyszerű, van amit NEM lehet diétával kezelni. Egyébként ha valami bajod lesz, az mindenképp a te hibád ezek szerint. Miért nem vigyáztál jobban, ugye? :)
2014. júl. 4. 13:31
 30/53 anonim ***** válasza:
89%
Ki mondta hogy én nem teszek ellene?? Leszarom ki mit csinál!! Én tudom egyedül mi áll a háttérben és nem fogok magyarázkodni. Amúgy meg jó ha évente egy vérképet csináltatok tb alapon. Orvoshoz nem kell járnom(kivéve most)fogorvosom maszek nődokim szintén szemészorvosom is.. szóval ja. De nekem esett mindenki! Pedig nem én voltam a kérdező!!! De egészségetkre ha titeket ez tesz boldoggá!!De semmivel nem vagyok több vagy kevesebb mint a vékony csini lányok vagy ti akik nekem támadtok...
2014. júl. 4. 13:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!