Mit tegyek, ha a szüleim eltiltanak tőle?
Én az anya hozzáállásával nem értek egyet.Nekem is kamasz lányom van úgyhogy én ez esetben,ha tudom,h gáz a srác nem eltiltom,de elmondok mindent,amit tudok,látok és csak annyit mondok,:
-Ha akarsz gyere össze vele,de nagyon legyél résen,és nehogy befűzzön hamar,mert az ilyen csak röhög rajtad,h behülyített.
Eddig hatásos volt.
Én 17 éves vagyok, a fiú 22.
Ellopott egyszer valamit, és nevelőotthonban nőtt fel..
Mondtam anyumnak, hogy megváltozhat, meg azért találkozgatok vele, hogy jobban megismerjem, meg meséljen ezt-azt. Szóval én sem értek egyet anyukámmal :/
Meséljen ezt-azt....Hogy kell lopni? Mert nem egy csokit csent el, ha intézetbe került. Milyen az élet az intézetben? Valóban szép, áldott évek lehettek ;) Szerintem kicsit várj, és hamarosan börtönből szabadult pasikat is felszedhetsz! (Remélem, érzed a gúnyt...)
Azért anyukádat is megkérdezném, hogy hogyan sikerült ennyire "jól" a nevelésed?
A szüleid helyében megteremteném a lehetőséget, hogy megismerjem.
Pontosan azért, hogy ne veszítselek el, mert most még szerelmes vagy ,nem látsz az orrodnál tovább.
Megjegyzem, ezzel a a nálad idősebbek is így vannak, sőt, akár 40-50-60-évesek is, amikor szerelmesek.
Leszáll a köd, és nem látnak az orruknál tovább.
Tehát: meg akarnám ismerni, minél több családi programba bevonni, hogy minél mélyíebben megismerjem, minél több élethelyzetben derüljön ki, hogy milyen ember.
Ha a börtönbüntetést egy egyetlen egyszer megtévedt emberre rótták ki, akkor az is kiderül.
Ha gerinctelen, bűnöző, szélhámos forma, akkor az is.
Ha ezt a szüleid képesek felvállalni, akkor végül annak hinnék, amit levontak ebből az ismerkedésből.
Az ő értékítéletüknek hinnék.
#5 te meg nagyon humorosra sikerültél-.-
#6 köszi az ötletet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!