Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy nő a terhessége alatt...

Ha egy nő a terhessége alatt szándékosan veszélyezteti a magzat egészségét, akkor miért nem veszik el később a megszületett gyereket?

Figyelt kérdés
A környékünkön sok olyan terhes nőt látni,akik bagóznak vagy isznak a terhességük alatt, vagy mindezeket egyszerre csinálják és senki nem tesz semmit. "Az ő testük" és ezzel le is van rendezve. Aztán mikor a gyerek megszületik ugyanúgy füstölögnek a babakocsi felett, ordítoznak a gyerek előtt, de senkinek sem jut eszébe, hogy a gyerek érdeke éppen az lenne, ha nem ilyen nő nevelné?
2014. jún. 27. 13:02
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Lenácizol? :D Elfogytak az érvek?
2014. jún. 27. 15:22
 32/33 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező én teljesen értem amit mondasz es egyetértek. Nem is értem a hozzászólókat másik kérdésnél szétmarcangolják a dohányzó anyát. Ennek ellenére tényleg nem lehet elkapdosni a gyereket az anyjátol. Akkor is kell hogy kapjon anyuka első körben segítséget-elvononó családsegítő stb. Nagyon problémás családoknál is előbb bekapcsolódik a gyámügy "segíteni". Szankcionàlnám én is..kisgyerek veszélyeztetésének tartom. De ki tud erre figyelni? Kivitelezhetetlen.
2014. jún. 27. 15:59
 33/33 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, kérdező, hogy miért pont akkor akarod tőle elvenni a gyereket, amikor már az általad "szándékos veszélyeztetésnek" nevezett folyamatnak vége szakad.

Ha a te elméletedet követnénk, akkor abortuszra kellene kényszeríteni őket, mert a cigizés a gond, ami addig igazán káros a gyerekre, amíg az anya hasában van. És ha utána pl soha nem cigizne a gyerek közelében, akkor is elveszed tőle? Ez így egy értelmetlen érvelés, amire már többen rávilágítottak, csak te nem vagy hajlandó meglátni.

Ha mindenkitől elvennéd a gyereket, ahol valaki cigizik otthon, elég nagy gondban lenne az állam. De ha már itt tartunk, miért nem akarod őket rögtön lelövetni? El lenne intézve végleg. Még a végén hajlamos lenne ugyanaz a nő másodszor vagy harmadszor is teherbe esni, az állam meg etetheti a végtelenségig a gyerekeit.

2014. jún. 27. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!