Már itt tartunk?
Figyelt kérdés
Körülbelül 100 évvel ezelőtt még szégyen volt,ha egy lány házasság nélkül hál és a magzatot apa nélkül neveli. Gyerek számára,anya számára is szégyen volt. Reggel bemegyek a suliba beszélni a haverokkal,egyszer csak megszólal az egyik osztálytársam. Hogy XY terhes lett (12 éves,nem cigány). Tényleg itt tartunk? Mi lesz 50 év múlva?2012. jún. 12. 14:06
1/23 anonim válasza:
A magzat neveléséről írhatnál bővebben, szerintem sokan kíváncsiak rá, hogyan kell :)
2/23 anonim válasza:
Igen, itt tartunk. Sajnos.
Már előre rettegek, hogy az én gyerekeim milyenek lesznek.
21N
3/23 anonim válasza:
Atya ég 12 évesen terhes!Ezt nem hiszem el!Hát hány évesen kezdett el sexelni!És meg is szüli?Hát még ö is gyerek!
4/23 anonim válasza:
#2 - amilyen példát te mutatsz nekik.
5/23 anonim válasza:
Régen is voltak tiniterhességek, csak vagy kényszerházasság lett belőle, vagy titokban megszülték aztán megölték az újszülöttet. A hírközlés lett jobb, nem a világ rosszabb.
6/23 anonim válasza:
szerintem a buza magzatra gondolt!!! De 50év mulva ugyan itt fogunk tartani! 100évvel ezelöt is szültek 12 13 évesen csak akkor egyböl hozá is adták a sráchoz hogy ne legyen pletyka Söt régen az volt a modi hogy minnél fiatalabb a lány annál hamarabb kell hogy gyereket szüljön hogy meglegyen a férfi utód! Azaz addig szült amig fiu nem lett!
7/23 anonim válasza:
1-es, ne kötekedj :) A magzatot régen mondták a gyerekre is ("lettél magzatod miatt magzatod hamvvedre").
Igen, nagyon gáz, ami mostanában folyik, elkeserítő. Örülök, hogy nincs gyerekem (ezért, nem általában, mielőtt valaki nekem esne)
8/23 anonim válasza:
Más kultúrákban, pl Afrikában ez minden napos. Igaz ott már 40-50 évesen halnak az emberek.
9/23 anonim válasza:
Majd jól megbüntetik a fiút, aki felcsinálta. Le a kalappal a szülei előtt. Szépen, és nagy odafigyeléssel nevelték a lányukat.
10/23 anonim válasza:
Vigasztaljon a tudat, hogy lassan ez lesz a normális. A 14 éven aluli tinik orrba-szájba izélnek, csak mert ez a menő és már mindenki csinálja. Már nem is kell kisebbséginek lenni. Majd anyám vagy az állam felneveli. A média folyamatosan ezt sulykolja a mai fiatalokba, aztán 25 évesen meg jön a sajnálom, nem így kellett volna csinálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!