Mekkora volt a kisgyereked, amikor először játszótérre mentetek? Ott mivel játszottatok az elején?
Figyelt kérdés
2014. jún. 18. 15:10
11/17 anonim válasza:
Persze, feltettem és fogtam, úgy csúszott. De elmész egy játszóra, akkor látod, hogy csinálják mások :)
Van, aki felviszi és együtt csúsznak, de én ehhez langaléta vagyok :D 177 cm-rel nem megyek fel a csúszdára :D
12/17 anonim válasza:
Amúgy mindkettő imádott csúszdázni, 13 hónaposan jártak stabilan, utána már hamarosan egyedül is másztak felfelé és csúsztak egyedül le is. Tavaly nyáron volt 2 éves a lányom, akkor már háton, hason, mindenhogy csúszott, persze kizárólag lábbal előre :D
13/17 anonim válasza:
Felteszed a csúszóka rèszère ülve,ès miközben csûszik akkor is tartod. Vagyis èn igy szoktam.
14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor ennek a csúszda dolognak is utánajárunk :-)
eddig azt hittem, 1-1.5 éves kor alatt a világon semmit nem tud kezdeni egy kisgyerek a játszótéren, de aztán elkezdtem itt olvasgatni a kérdéseket és csak úgy sorjáztak a 8-9-10 hónapos játszóterező babák...
2014. jún. 18. 16:35
15/17 anonim válasza:
Nagyon függ attól is, milyen a játszó.
A rugós állatokat is bőven használják már az épp állni tudók is, a homok, ha tiszta, abba is beengedheted, csak közben ne egye meg.
A kavicsos azért jó, mert szaladgálhat mezítláb, fejlődik a talpa!
16/17 anonim válasza:
Mi 10honapos koratol minden delutan ott voltunk nagyreszt a homokozoban es környékén..ő negykézláb baktatott(volt több hasonlo korú) baba..én gondolom épitettem formákat ő meg összerombolta (már picit régen volt).
17/17 A kérdező kommentje:
már voltunk is :). elég késő délután mentünk, mert csúszott az alvással (azalatt tettem fel a kérdést), de egy pár dolgot röviden kipróbáltunk. a csúszdánál póker arcot vágott, úgy látszik, még egy kis időre van szüksége. egy rugós játék volt, azt is tetszett neki, de a legszuperebb a hinta volt számára. a ringatást se bánta, de úgy vettem észre, h a legvonzóbb az a számára, h oldalt ő is fogja mindkét kezével a láncot. (nem babahinta volt, az ölemben ült, de így is, v talán épp ezért kimondottan élvezte). volt két másik gyerek is, őket is nézegette, szemmel láthatóan minden újdonság lekötötte a figyelmét.
2014. jún. 18. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!