Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idősen vittétek először...

Mennyi idősen vittétek először játszótérre a babátokat és mit játszottatok vele?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem,hogy mi az amire már fel lehet ültetni,11 hónapos babát?
2009. ápr. 25. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:
simán. az én fiam is ennyi idős és megyünk. homokozni szokott, meg hintázik, csúzdázik.
2009. ápr. 25. 13:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Pont 11 hónaposan vittem először.

Beültettem a hintába, persze csak abba, amelyik teljesen körbeveszi a derekát a felsőtestéig, tehát nem tud belőle kiesni. Így is ott álltam mellette egy méterre. Már egy-két alkalom után egy picit hajtotta is magát. Tetszett neki.

Felültettem azokra a rugós játékokra (rugós hintaló szerű játék, rugós autó), ahol végig tudtam fogni a kezét, vagy a derekát.

A homokozó nem érdekelte, mert a kertben is van föld, homok, meg amúgy is a mozgásos játékokat szereti.

De a legfőbb érdekesség az volt neki, amikor hagytam, hogy maga járkáljon, amerre érdekes dolgot lát, nézze meg, mit játszik a többi gyerek.

1 éves kisfiú anyukája

2009. ápr. 25. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem nagyobb fiam is van és örá is kell figyelnem.A lányomat is vinnem kell.Picikorban ölemben hintáztattam,most is ölbem,csuzdázni imád jokat kacag,homokozni is szoktunk,sütök neki formákbol és ö összedönti.1 éves 2 hét mulva.Más lehetöségünk nics is.Ahova felülhet és fogni is tudom mind kiprobálná.
2009. ápr. 25. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 9 hónaposan vittem először játszóra, igaz ő akkor már ment. Elvolt a hintában, na meg a homokozó az nagyon leköti. Csak figyelni kell mert még megeszik ebben a korban.
2009. ápr. 25. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 8 hósan vittem először. Hintázott és csúzdázott, az nagyon tetszett neki.
2009. ápr. 25. 15:19
 6/6 A kérdező kommentje:

nálunk még nem tud járni,meg kaptunk már homokozó szettet is,csak folyamatosan veszi a szájába a játékokat.majd meglátjuk,hogy a téren hogy tud velük játszani.

köszi a válaszokat.

2009. ápr. 26. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!