Miért van az, hogy ha leviszem a 10 hónapos kisfiam a játszótérre kicsit játszani, az ott lévő anyukák nem köszönnek vissza, hiába kérdezem, hogy a fiam megnézheti-e az ő játékaikat nem válaszolnak?
Figyelt kérdés
Persze ők mindent elvesznek kérdezés nélkül. Nem értem mi bennünk a hiba? Keressek távolabbi játszóteret? Ez nekem nagyon rosszul esik.2014. jún. 18. 13:41
1/9 anonim válasza:
Bunkók, vagy süketek. Én máshová mennék.
2/9 anonim válasza:
Furcsa, én még ilyet sosem tapasztaltam, mindig köszön mindenki, a játékokkal sincs gond. Egyszerűen bunkók lehetnek. Keress másik játszóteret, ha nagyon zavar (engem is zavarna).
4/9 anonim válasza:
Elég bunkók, de már megint a megfutamodás a "jó tanács". Ha a gyerek szereti azt a játszóteret, nehogy már néhány bunkó szülő miatt messzebbre menjetek. Nézd Te is levegőnek őket, nem vagy rájuk szorulva, a játékot meg kérd vissza, ha kell a saját gyerekednek.
5/9 anonim válasza:
1-es: kikérem magamnak! Én siket vagyok, mindenkinek köszönök és legtöbbször észreveszem, ha hozzám szólnak illetve a gyerek játékait mindenkinek kölcsönadom aki kéri. Sőt lehetőségeimhez mérten beszélgetek,barátkozok minden anyukával, aki kérdez. Ne általánosítsunk és amúgy sincs olyan játszótér, ahova csak hallássérült anyukák járnának, de ha lenne is felismerné a kérdező, mert jelelve beszélgetnének.
6/9 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, bár megértem a felháborodásod, szerintem az 1-es arra gondolt hogy szelektív a hallásuk és csak azt hallják meg amit akarnak, nem pedig hogy hallássérültek.
Ha nincs nagyon messze másik játszó, én inkább elmennék.
7/9 A kérdező kommentje:
Igazatok van, én is úgy gondolom, hogy elmegyünk. Kicsit messzebb van másik játszótér. Az a bajom viszont, hogy pont úgy viselkedem ahogyan azt ők elvárják, valahogy úgy érzem, hogy azért csinálják, hogy rajtuk kívül ne szokjon oda senki, pedig hát a játszótér közterület, csakhogy ők teljesen kisajátítják. De elmegyünk.
2014. jún. 18. 16:01
8/9 anonim válasza:
Én megmondom őszintén,ezért nem szeretek játszóra járni.Mindegyik játszón a "klikkesedés" megy (tisztelet a kivételnek,de az kevés helyen jellemző).Kinéznek a játszóról,vagy annyira belemerülnek a pletykálásba,hogy nem figyelnek a saját gyerekeikre,akik szó nélkül elveszik/tönkreteszik más gyerek játékát,de ha te gyereked hozzányul az ő játékukhoz,már egyből szedik össze.
9/9 A kérdező kommentje:
Igazad van kedves utolsó, de itt a nyár és kell a friss levegő, és persze a gyerektársaság. De teljesen egyetértek.
2014. jún. 19. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!