Leírtam a baba születés történetét, írnátok véleményt? Az apa nem látta, lehet nem is fogja, nem tudom mit szólna hozzá.
Hol volt, hol nem volt, messze túl Magyarországon, egészen Ausztrián át a naaagy Németországban édesapa megismerte édesanyát.
Apa mindig ostromolta anyát már az első pillanattól és sok kalandon át szívükbe kapták Ámor nyilát egy gyönyörűszép nyári napon.
Bejártak falvakat, mezőket, tavakban úszkáltak, medvéket néztek
Boldogság, vidámság szőtte át életük, ilyen volt az ő szerelmük.
De beköszöntött a tél, a levegő lehűlt, gyönyörűszép nyár tovarepült.
Az élet anyától apát messze sodorta ki tudja merre mikor lesz folytatása.
De apaszív, anyaszív nincsenek távol egymástól, megdobbantak bennem, az én szívemben
és egy új nyár hűvös reggelén megszülettem én.
találtam egyetlen egyet
úgy látszik csak az én gyermekemnek van, meg Jézusnak...
és nem a szülésről szól. de érdekes...
hogy kezdi?
"réges régen, sok sok évvel ezelőtt,...."
gondolom ez is giccs lehet huuu
köszi a véleményeket
nyitott lettem volna példára is, dehát az nincs
Régn... Sok..sok éve..
Jah hisz több mint 2000 éve volt, és tán csak mese volt..
Ne hasonlítsd a saját gyereked születését Jézuséhoz :)
Azt hiszem nem csak a hormonokkal van baj.. Neked szimplán el van csúszva valami fejben
Kérdező! A hozzászólásaid alapján az X-Faktor válogató jutott eszembe.
Azok a jelentkezők, akiken sírva röhögött az ország, ők meg nem értették, hogy miért amikor csodálatos hangjuk van. Sőt nem csak a röhögést nem értették, hanem azt is sérelmezték, hogy nem kerültek be.
Pöttyöt elfogult vagy a "műveddel" szemben.
De pedig jó, hogy Jézus születéséhez hasonlítod. Minden születéssel a Szellem bukkan napvilágra, és a Szó inkarnálódik. Ezért ember az ember. A világ világossága bennetek van - tanította a szelíd, kegyes Krisztus. Nagyon is jó, ha ezt átéled.
Most itt kaptál vagy 70 támadást, jön még vagy 100, otrombát, ízléstelent- mert egyesek itt élik ki magukat, és ez jól esik nekik. Ne törődj velük. Korábban azt írtam, írj naplót, az segít feldolgozni az eseményeket, melyek érnek, melyeknek részesei vagyunk. Az írásodnak nincs irodalmi értéke, de a feldogozás értékes, közelebb kerülsz a megértéshez, a világ megismeréséhez. Ezért, hát írj, és ne törődj semmivel. Nem könnyű az életed, egyedül neveled a gyermeked, de másoknak sem könnyű, bár tudom, ez nem vigasztaló. Viszont itt, a gyakorin megpróbáljuk a segítést, a vigasztalást adni, (legalább is azok, akik ezért válaszolnak, nem azért, hogy éreztessék, a kérdező mily hülye és ők mily nagyszerűen zseniálisak, ezekkel ne törődj). Az, hogy mélyebbre juss a megértésben egy fontos segítség. Ezáltal könnyebben teszed a hétköznapi teendőidet, ezáltal boldogabb lehetsz, ezáltal boldogabb embert nevelsz a gyerekből. És ez fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!