Leírtam a baba születés történetét, írnátok véleményt? Az apa nem látta, lehet nem is fogja, nem tudom mit szólna hozzá.
Hol volt, hol nem volt, messze túl Magyarországon, egészen Ausztrián át a naaagy Németországban édesapa megismerte édesanyát.
Apa mindig ostromolta anyát már az első pillanattól és sok kalandon át szívükbe kapták Ámor nyilát egy gyönyörűszép nyári napon.
Bejártak falvakat, mezőket, tavakban úszkáltak, medvéket néztek
Boldogság, vidámság szőtte át életük, ilyen volt az ő szerelmük.
De beköszöntött a tél, a levegő lehűlt, gyönyörűszép nyár tovarepült.
Az élet anyától apát messze sodorta ki tudja merre mikor lesz folytatása.
De apaszív, anyaszív nincsenek távol egymástól, megdobbantak bennem, az én szívemben
és egy új nyár hűvös reggelén megszülettem én.
Vagy a hormonok, vagy a nyári szünet :)))
Egyébként meg lavórt kellett tennem a laptop alá, úgy ömlött a nyál...
Ez egy szüléstörténet,a tiéd csak valami habos babos köntös .
most vagyok a linken
amúgy rögtön a címét olvasva, elmondanám, a fájdalomtól tényleg nemigen marad energia még a sikongatásra is szülésnél. nem értem miért közli ezt úgy, mintha valami nagy etwas lenne
Ez nem baba szüléstörténet hanem a szülők megismerkedésének és gyerek megcsinálásnak története.
"új nyár hűvös reggelén megszülettem én."
Ennyit írsz a szülésről, az, hogy lenne szüléstörténet.
Hát ha véleményt szeretnél....
Azt gondolom, hogy valami nagyon szépet szerettél volna írni, ám ahelyett ez sikerült.
Az írás szégyenletes, rengeteg stíluselem keveredik rendkívül zavaró módon, magyarán olvashatatlan. Jobb ha nem írod le, mert pár év múlva már rájössz, hogy nem volt ez olyan jó ötlet. Neked sem fog tetszeni.
Hormonháztartás helyrejön, te idősebb leszel, átértékelődnek a dolgok.
Tényleg nem szép írás, még babakönyvbe is zavaró.
Amúgy a babakönyv nem a fogantatásra kérdez rá, hanem a születésre.
Kifejtős rész :)
Tudod mikor, hol, ki volt bent, mi történt, hogy történt, stb.
de szép dolog
olvastam babaértesítőt is, szerintem szép
" Még hosszú hónapoknak kell eltelnie,hogy magadhoz ölelhess engem Apa,de már várom a pillanatot!
A te kisfiad/kislányod!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!