Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Leírtam a baba születés...

Leírtam a baba születés történetét, írnátok véleményt? Az apa nem látta, lehet nem is fogja, nem tudom mit szólna hozzá.

Figyelt kérdés

Hol volt, hol nem volt, messze túl Magyarországon, egészen Ausztrián át a naaagy Németországban édesapa megismerte édesanyát.

Apa mindig ostromolta anyát már az első pillanattól és sok kalandon át szívükbe kapták Ámor nyilát egy gyönyörűszép nyári napon.

Bejártak falvakat, mezőket, tavakban úszkáltak, medvéket néztek

Boldogság, vidámság szőtte át életük, ilyen volt az ő szerelmük.

De beköszöntött a tél, a levegő lehűlt, gyönyörűszép nyár tovarepült.

Az élet anyától apát messze sodorta ki tudja merre mikor lesz folytatása.

De apaszív, anyaszív nincsenek távol egymástól, megdobbantak bennem, az én szívemben

és egy új nyár hűvös reggelén megszülettem én.

2014. jún. 18. 08:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
93%

kérdező, te magyar vagy?

egyébként azt akartad írni, hogy fogantatás történet?

ömlik belőle a nyál, teljesen kiborultam rajta. és tényleg olyan, mintha a macik jelenlétében, a mezőn megkettyintett volna egy random pasi, majd baba.

2014. jún. 18. 09:21
 32/82 anonim ***** válasza:
73%

28as igaza van a kérdezőnek amit te belinkeltél az szüléstörténet, a kérdező meg azt szeretné valahogy leirni hogy a gyerek hogy jött létre...

Nemtudom,mi 4évet probálkoztunk de egy mondatba besüritettem azt ami rá tartozik,és amit éreztem ezzel kapcsolatban.

Nyilván nehéz ugy szépen megfogalmaznod ezt az egészet ha maga a kapcsolat kb 3-4hónapig tartott maximum,pont ezért nem kellene ezt különösebben forszirozni.

Vagy ird le tömören a lényeget vagy ne irj semmit,ezt igy fenőttként olvasva gáz,egy gyerek meg ugye nem olvas,pláne nincsenek olyan gondolatai hogy az én szivemben van anya meg apa szive.

Neked kellene leirni hogy jött ő létre nekem neki magának leirni azt amiről elviekben semmit nem tud hisz akkor ő még meg sem volt.

2014. jún. 18. 09:24
 33/82 A kérdező kommentje:

*21

az élet is ilyen csöpögős. amikor valaki letörli a könnyeidet, amikor valaki mindenét neked adja, amikor valaki csak érted él, amikor meglátod született gyermeked, stb az egész élet ilyen.

*29

a születés fogalma, eleve hogy valami valamivé válik

leírtam a valamit a mikéntjét é eredményt

profi munka meg nemigen kell egy átlaganyától egy babanaplóba stílusjegyek, meg hasonlók.. pont attól eredeti hogy ezek nincsenek benne

2014. jún. 18. 09:25
 34/82 anonim ***** válasza:
4%
Jó, hogy leírod a gondolataid, feldolgozod ezáltal. Írj naplót rendszeresen, minden nap. Nagyon sokat segít. Nagy írók mind írtak naplót, olyan ez mint zenésznek a skála.
2014. jún. 18. 09:29
 35/82 anonim ***** válasza:
97%

"pont attól eredeti hogy ezek nincsenek benne"

Az eredeti jelen esetben azt jelenti, mint amikor az ocsmány ronda emberre azt mondják érdekes arcú?

Te tényleg nem látod mennyire szörnyű ez az iromány? Nem bántani akarlak, és nincs bajom talán még a giccsel sem igazán, ha szépen van leírva, de ez botrányos.

2014. jún. 18. 09:30
 36/82 anonim ***** válasza:
100%
Ez itt nem egy irodalmi folyóirat. Írd le rendesen, mit szeretnél és mi a kérdésed.
2014. jún. 18. 09:36
 37/82 anonim ***** válasza:
90%

Izzadtságszagú, mesterkélt.

Ha a gyereked egy picit is műveltebb, intelligensebb lesz nálad (amire komoly esélye van!) - ezt az írást olvasva szégyenkezni fog miattad.

Ezt akarod? Hajrá.

2014. jún. 18. 09:36
 38/82 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, inkább hanyagold ezt. Nem lett jó, nagyon nem.

Ha én lennék a gyermeked, tuti csak egyszer szándékoznék elolvasni.

Ebben nincs semmi megható, inkább röhejes.

2014. jún. 18. 09:50
 39/82 anonim ***** válasza:
97%
Az én anyukám írt babanaplót, de az inkább csak egy jeltolmácsolás volt apám felé, amikor sokat vigyázott rám, mert anyám még fősulira járt. Ilyenek vannak benne pl. "rágja az öklét, ha éhes", vagy "szomorúan nyüsszög, ha fáj a hasa", "reggel, ha felébred, nem sír, úgyhogy kelj időben", stb. Én ezeken tök jót mosolyogtam és semmi szirup sincs benne. A születésemről annyi, hogy felírta a pontos dátumot percre, a hosszomat, súlyomat, meg eltette a szalagot, ami a csuklómon volt. És később megtudtam, hogy anyám úgy ordított, hogy egy barátnője az utcáról ment fel, hogy "Évikém, te szülsz?"... (Elég jellegzetes hangja van.)
2014. jún. 18. 09:50
 40/82 anonim ***** válasza:
89%
Undorítóan csöpögős, de tudjuk be a horminjaidnak... remélhetőleg hamar elmúlik, különben szegény gyerek...
2014. jún. 18. 09:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!