Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Leírtam a baba születés...

Leírtam a baba születés történetét, írnátok véleményt? Az apa nem látta, lehet nem is fogja, nem tudom mit szólna hozzá.

Figyelt kérdés

Hol volt, hol nem volt, messze túl Magyarországon, egészen Ausztrián át a naaagy Németországban édesapa megismerte édesanyát.

Apa mindig ostromolta anyát már az első pillanattól és sok kalandon át szívükbe kapták Ámor nyilát egy gyönyörűszép nyári napon.

Bejártak falvakat, mezőket, tavakban úszkáltak, medvéket néztek

Boldogság, vidámság szőtte át életük, ilyen volt az ő szerelmük.

De beköszöntött a tél, a levegő lehűlt, gyönyörűszép nyár tovarepült.

Az élet anyától apát messze sodorta ki tudja merre mikor lesz folytatása.

De apaszív, anyaszív nincsenek távol egymástól, megdobbantak bennem, az én szívemben

és egy új nyár hűvös reggelén megszülettem én.

2014. jún. 18. 08:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
89%
Még ez 59-es válaszolóé is elég nyálas, de az már egész jó. Na, egy olyasmit kéne írnod. De szerintem sokkal jobb lenne, ha a te szemszögedből írnád.
2014. jún. 19. 11:36
 62/82 anonim ***** válasza:
100%

59 vagyok. A nyál volt a cél, a fenti ömlengés láttán :) Amúgy sose írnék ilyet babanaplóba, és sose fogalmaznék a gyerekem nevébe.

Szerintem egy babanapló arra szolgál, hogy a szülő éppen aktuális gondolatait ismerje meg 18-20 év múlva a gyerek. Azt, hogy az ő érkezése mit jelentett az édesanyjának.

Elég fura lenne azt olvasni, hogy én írok önmagamnak.

:S

2014. jún. 19. 11:42
 63/82 A kérdező kommentje:

a címe is egyes szám első személy, és az a babanaplóban van, nem én találtam ki

a szüléssel meg hagyjatok már

fogalmi bajok is vannak látom.

amikor pl egy ötlet megszületik, akkor sem az agysejtekről kell beszélni, ha azt kérdezik, honnan az ötlet?

inkább én mentem

köszi mindent

2014. jún. 19. 20:20
 64/82 A kérdező kommentje:
amúgy meg 7 évet éltünk együtt
2014. jún. 19. 20:22
 65/82 anonim ***** válasza:
100%

"fogalmi bajok is vannak látom"

Vannak, de nálad. Kérdezz meg bárkit a világon, a születéstörténethez nem tartozik bele a medve, meg a mező, meg a tavakban úszkálás. (kivéve, ha egy medvebarlang melletti tóban szültél, de gondolom, nem így történt)

2014. jún. 19. 20:25
 66/82 A kérdező kommentje:

gyerekkoromban olvastam egy szép mesekönyvet

ott oldalról oldalra úgí volt levezetve egy baba érkezése, hogy azzal kezdték, hogy apa megismerte anyát ebből lesz történet ebből fog megszületni valaki EZ a születéstörténet

neeem a vajúúúdás, meg a stb

pá.

2014. jún. 19. 20:27
 67/82 anonim ***** válasza:
Na, ebben igazad van. A mesekönyvben tényleg így van. Én is sokáig hittem a mesében, de ma már inkább olvasom őket, a valóságot meg átélem.
2014. jún. 19. 20:40
 68/82 A kérdező kommentje:
de a SZÜLÉStörténetek abból a szempontból is gázosak, hogy nem is a gyerekről szól, hanem az anyáról, hogyan szült.
2014. jún. 19. 20:41
 69/82 A kérdező kommentje:

és mesét is akartam írni

amúgy most látom az egész babanapló egyesszám első személy

"születési súlyom" stb

de még a babaértesítő képeslapokat is így írják

2014. jún. 19. 23:39
 70/82 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom... ha megírod azt a mesét, kérlek oszd meg velünk, feleségem hányingert kapott a történeted olvasva, lehet a mese használna a fogyókúrájának..
2014. jún. 19. 23:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!