Leírtam a baba születés történetét, írnátok véleményt? Az apa nem látta, lehet nem is fogja, nem tudom mit szólna hozzá.
Hol volt, hol nem volt, messze túl Magyarországon, egészen Ausztrián át a naaagy Németországban édesapa megismerte édesanyát.
Apa mindig ostromolta anyát már az első pillanattól és sok kalandon át szívükbe kapták Ámor nyilát egy gyönyörűszép nyári napon.
Bejártak falvakat, mezőket, tavakban úszkáltak, medvéket néztek
Boldogság, vidámság szőtte át életük, ilyen volt az ő szerelmük.
De beköszöntött a tél, a levegő lehűlt, gyönyörűszép nyár tovarepült.
Az élet anyától apát messze sodorta ki tudja merre mikor lesz folytatása.
De apaszív, anyaszív nincsenek távol egymástól, megdobbantak bennem, az én szívemben
és egy új nyár hűvös reggelén megszülettem én.
ja meg tisztázandó látom, mit jelent a születés történet.
ott nem a szülésről kell írni
csak annyi egy gyerek egy szerelem gyümölcse
ebből kell kiindulni
így volt, ezért lett, hát így született meg.
nem a vajúdás a kérdés egy babanaplóban
De téged felcsináltak egy nyaraláson, kérdező:D nem szerelemgyerek lett, hiszen akkor lenne apja és ti együtt élnétek.
Semmi baj azzal, hogy ez történt, de be kell vállalni, nem kell hazudni a gyereknek!
egyébként, ha szépet akarsz olvasni, akkor olvass verseket, azok nem giccsesek és szánalmasak, mint amit te írtál. Lelked gyönyörű óljának lámpafénye őrizze álmod ma este, kérdező:D
:):) utolsó :) :)
De tényleg, kérdező. Ebből a sztoriból az jön le, hogy megismerkedtél valakivel, nem védekeztél, és terhes lettél.
És ez a valaki nem is tudja, hogy lesz egy gyereke. Tudod egyáltalán a címét?
A "születésem története" a szülés gyerekszemszögből. Leírod max az előtte való estét, hogy már anya tudta, vagy épp teljesen váratlanul indult, és onnan az út a kórházig, a szülésnél kik voltak jelen, röviden leírva hogy könnyű vagy nehéz érkezés volt, és kész.
Ha mindenféleképpen ragaszkodsz a többi történethez, akkor onnan írd, amikor eldöntöttétek, hogy gyereket szeretnétek. Írd le mennyire vártátok, stb. A többi nem kell ide. Ha én elkezdeném írni, hogy ismerkedtünk meg a férjemmel, meg merre jártunk a gyerek TERVEZÉSE előtti 9 évben, akkor oldalakat töltenék meg. Teljesen felesleges, nem oda illő.
Sajnos nincs időm szépen átírni, újra fogalmazni, de az első gondolatom ez lett volna a történetedből. Csak kérted hogy fogyasztható módon írja le ezt valaki.
9 hónappal ezelőtt, édesanyám Németországba utazott. Nem remélt túl sokat a nyártól, de élvezte a szabadságot, mely végre rátalált.
Egy váratlan találkozás azonban megváltoztatta az egész életét.
Tudjátok van egy érzés, ami megmagyarázhatatlanul hajt két embert egymás karjaiba. A hirtelen felismerés, a fellángolás, az ismeretlenül történő másik iránti rajongás érzése ez.
Persze anya tudta, hogy nyáron könnyű boldogságot találni, mikor süt a nap, nincsenek hétköznapi feladatok, és az ember csak úgy él a semmibe, az érzelmei által vezetve.
Nem titok, hogy ki volt ez a felbukkanó idegen. Az én édesapám. Az első pillanattól kezdve megszűnt számukra a külvilág, nem létezett más csak ők. Mindegy volt merre mennek, mit csinálnak csakis egy dolgot tartottak szem előtt, hogy együtt, vidáman, szerelemesen.
A kalandok, az együtt töltött órák felejthetetlen szép napokká váltak csupán, hiszen véget ért a nyár elérkezett a búcsú pillanata.
Könnyes szemmel, fájó szívvel váltak el egymástól. Nem sejtették még, hogy ők már örökké egyé váltak. Nem sejtették a csodát, mely anya szíve alá fészkelte be magát észrevétlenül, titokban, de örökre.
Engem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!