Ti rábíznátok a 20 hónapos lányotokat a nagyszülőkre?
A férjem szeretne kettesben elutazni Londonba.
5 napra mennénk,addig a lányunk a nagyszülőkkel lenni.
Én ebbe nagyon nehezen mennék bele.A férjem viszont nagyon szeretne már egy kis időt csak kettesben eltölteni.
Sajnos nehéz terhességem volt,aztán a szülés,majd a gyerek problémák,kicsit már sok neki.Szeretne pihenni velem,kettesben.
Szerinte nem lesz gond.Amugy imádják egymást a nagyszülőkkel,akár egész nap elvan velük.
Szerintetek?Ti elmennétek?Az is zavar,hogy ha bármi gond van,azért nem fél óra hazajönni.
Nem tudom,tanácstalan vagyok. :(
Ha ennyire hárítod, akkor ne menjetek el! Nem vagyunk egyformák, van, aki simán otthon hagy sokkal kisebb gyereket is több napra, míg mások nehezen válnak el a kicsitől napokra. A gyerekek is másként viselik a szülő távollétét.
A szavaidból úgy veszem ki, hogy te még nem szívesen hagynád ott a kicsi lányt. Egész úton feszült lennél emiatt.
én még akkor is rábíznám a nagyszülőkre a kislányom ha 2 hónapos lenne.
Totálisan fiatalosak, fittek. (42, 48 és 43, 52 évesek)
Anyósomékkal mondhatni egy házban lakunk, hisz egy portán két ház van. Tehát nálunk nem lenne semmi probléma.
Az összetartás, bizalom és szeretet meg van ami szerintem az egyik legfontosabb dolog.
Én simán rábíznám, és rá is bíztam a fiamat ennyi idősen anyukámra kb. ennyi időre. Nem lett semmi baja, imádja a nagymamáját.
Mi gond lehetne? Legalább kikapcsolódtok egy kicsit, szerintem a férjed ötlete teljesen helyénvaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!