Ti elengednétek külföldre 1 hétre a 19 éves lányotokat a barátjával, akivel már 1 éve együtt van?
igen
19 éves amúgy sem gyerek már, nem kell engedélyt kérnie
20 évesen egyedül mentem már, persze előtte sokszor jártam már sportversenyeken, szóval a nyelvtudás mellett a tapasztalatom is megvolt...
Én elengednélek, főleg ha normális helyre mentek (tehát nem hátizsákkal stoppolnátok Indiában).
nem cserediák, nyaralás a pasimmal
én még otthon lakom, ez az utolsó évem a gimiben mert voltam 0.-os is :)
Természetesen.
Egyrészt amúgy is elengedném a gyerekemet, mert ezek a kalandok azok, amik életre szóló élmények lesznek. Nálunk mindig is az volt a szokás, hogy - természetesen ésszerű határokon belül - mindent szabadott. (Mondjuk megfelelő, felelősségteljes neveléssel persze, itt abszolút mindenki megbízik mindenkinek).
Másrészt meg egy 19 éves felnőtt ember, nem kell engedélyt kérnie. (Más kérdés persze, ha nincs saját keresete, és pénzt is kér a nyaraláshoz...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!