Anyukák! Ti elengednétek a 12 éves lányotokat a barátnőivel "plázázni" egy-két órára?
Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 15:45
1/10 anonim válasza:
Mármint Budapesten az egyik plázába vásárolgatni meg ilyenek? Nem tuti nem.
2/10 anonim válasza:
Attól függ hol, vidéken simán, Budapesten nem hiszem.
3/10 anonim válasza:
attól függ hova. talán úgy hogy én hozom viszem őket..!
5/10 anonim válasza:
Hát 12 évesen azért én bőven elmentem mindenhova egyedül Budapesten belül, persze nem este sötétben, de napközben igen. Vásárolni, különórákra ilyesmi.
6/10 A kérdező kommentje:
A lányomban abszolút megbízok, segít a házimunkában, kitűnő tanuló, szófogadó, sose hazudott, mindig mosolygós, vidám kislány, egyáltalán nem lázadó.
Úgyhogy most nagyon meglepett hogy megkérdezte, hogy elmehetne-e a barátnőivel délután, egy egy-két órára a barátnőivel teázni, vagy vásárolni, meg ilyesmi.
Azt mondtam hogy, rendben, majd meglátjuk. Abszolút beleegyezett a válaszomba, még kicsit virult is, arra a 'talán' szerű válaszra, mivel mint mondtam, szófogadó,meg minden.
Én azért kicsit féltem, de teljesen megbízom benne, és szerintem elengedhetném egy lányos programra 2 barátnőjével(ismerem a csajokat, már voltak is nálunk, és rendesek is) mondjuk 14:00, és 16:00 között? Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2014. febr. 15. 15:58
7/10 anonim válasza:
Mi miatt aggódsz egyáltalán? Mi bajuk történhet?
8/10 anonim válasza:
Nem nem élek burokban de Budapesten nem engedném el plázázni azért sem mert nem hinném,hogy az a legnagyobb szórakozás egy 12 éves kislánynak,hogy a plázába mászkál a barátnőivel,meg vásárolgat a teázás meg ilyenek más téma a közeli teaházban.
9/10 anonim válasza:
igen elengedném, sok 12 éves egyedül közlekediik ha 2 órával késöbb ér haza mert el ment a barátnöivel nem történik semmi ersze tudjak róla, na meg van mobil igy végképp nem kell aggódni. A kulturáltabb bevsárlóközpontokban (mammut, mom park) végképp semmi baj nem lehet. talán a westendben a legrázosabb a közönség, de mindnehol sok a biztonsági őr. meg kell neki mondani ha bárki oda menne hozzájuk bármi fura indokkal azonnal menjenek oda egy felnötthöz és szóljanak neki (lehetőleg nőnek) vagy egy őrhöz.
10/10 anonim válasza:
Igen el. Neki is kell egy kis lazitas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!