Ti elengednétek egy 12 éves lányt a barátnőivel egy amolyan "csajos programra"?
A lányomban abszolút megbízok, segít a házimunkában, kitűnő tanuló, szófogadó, sose hazudott, mindig mosolygós, vidám kislány, egyáltalán nem lázadó.
Úgyhogy most nagyon meglepett hogy megkérdezte, hogy elmehetne-e a barátnőivel szombat délután, egy egy-két órára a barátnőivel teázni, vagy vásárolni, meg ilyesmi.
Azt mondtam hogy, rendben, majd meglátjuk. Abszolút beleegyezett a válaszomba, még kicsit virult is, arra a 'talán' szerű válaszra, mivel mint mondtam, szófogadó,meg minden.
Én azért kicsit féltem, de teljesen megbízom benne, és szerintem elengedhetném egy lányos programra 2 barátnőjével(ismerem a csajokat, már voltak is nálunk, és rendesek is) mondjuk 14:00, és 16:00 között? Előre is köszönöm a válaszokat! :)
persze:) engem is engedtek amikor 12 voltam pedig nem is voltam kitunő mert volt vagy 3-4 négyesem de megbízható,segitőkész vagyok a mai napig:)
15/L
Valamikor el kell engedd, hogy felnőtt ember lehessen. Nem ülhet mindörökké otthon, mert magatok sem lesztek mindörökké. Sőt, alig pár év és neki kell örökölnie a világot, amit rá hagysz.
Amint írod, nem a mély éjszakában tervezi a kiruccanást, hanem a konszolidált délutánban. Ez teljesen tolerálható, különösen, ha általad is ismert, rendes lányokkal lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!