Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogy neveznétek el a...

Ti hogy neveznétek el a lányotokat? (nevek lent)

Figyelt kérdés

Amik nekem nagyon tetszenek: Ágota, Alexa és Violett.

Hogyan becéznétek ezeket a neveket?

Ha semelyik se tetszik, mondjatok még ritka, szerény, nem túl hivalkodó neveket, amik tetszenek nektek.

2013. aug. 23. 13:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Alexa tetszik és ha becézném, akkor Lexizném :-)
2013. aug. 23. 13:43
 2/22 anonim ***** válasza:
78%

Hát a Violett szerintem éppen hogy hivalkodó

Ezek közül az Ágota tetszik a legjobban, mindenféle olyan becézés jó rá, mint az Ágnesre (Ági, Gigi stb.)

2013. aug. 23. 13:44
 3/22 anonim ***** válasza:
79%
Alexa tetszik és ha becézném, akkor Lexizném :-)
2013. aug. 23. 13:45
 4/22 anonim ***** válasza:
95%
Viola,ritka de mégsem kell magyarázni.
2013. aug. 23. 13:46
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Az Ágota nagyon szép.

A becenév kitalálása szerintem ráér, tapasztalatból mondom. Én három gyerekemre próbáltam ráragasztani ilyen-olyan hű de jó beceneveket, végül egyszerűen nem állt rájuk a szám, lettek más becenevek. :)

2013. aug. 23. 13:56
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az Alexa tetszik legjobban, ha becézném Lexinek.
2013. aug. 23. 13:57
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az Alexa ha ebből a 3bol kell valasztani! Lexi-nek beceznem! Nem hivalkodo és ritka pl.Linnea becezese Lea, Nea, Lini ami nem feltétlen ritka de szolid a Hanna, Johanna!
2013. aug. 23. 14:01
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül nekem a Violett tetszik és Violnak vagy Violkának becézném
2013. aug. 23. 14:04
 9/22 anonim ***** válasza:
66%
Én az Ágotát választanám, bár nem tudom, hogy becézném. A Violett abszolút nem tetszik, bár igazából az Alexa sem, akkor inkább Alexandra (amit pl. lehet Alexának becézni).
2013. aug. 23. 14:06
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az Alexa tetszik a legjobban (akár Lexi, akár Alexi, Alex formában). Vagány, csajos név.

Ágota nekem öreges, talán mert csak öreg Ágotát ismerek, és neki is kontyban van a haja hátrafogva, és olyan szigorú.

A Violett pedig olyan kis csincsi-csajos, szép szoknyás, tökéletes viselkedésű lányt juttat az eszembe, aki nem annyira életrevaló, de mindig szófogadó.

2013. aug. 23. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!