Ti hogy neveznétek el a lányotokat? (nevek lent)
Amik nekem nagyon tetszenek: Ágota, Alexa és Violett.
Hogyan becéznétek ezeket a neveket?
Ha semelyik se tetszik, mondjatok még ritka, szerény, nem túl hivalkodó neveket, amik tetszenek nektek.
Hát a Violett szerintem éppen hogy hivalkodó
Ezek közül az Ágota tetszik a legjobban, mindenféle olyan becézés jó rá, mint az Ágnesre (Ági, Gigi stb.)
Az Ágota nagyon szép.
A becenév kitalálása szerintem ráér, tapasztalatból mondom. Én három gyerekemre próbáltam ráragasztani ilyen-olyan hű de jó beceneveket, végül egyszerűen nem állt rájuk a szám, lettek más becenevek. :)
Nekem is az Alexa tetszik a legjobban (akár Lexi, akár Alexi, Alex formában). Vagány, csajos név.
Ágota nekem öreges, talán mert csak öreg Ágotát ismerek, és neki is kontyban van a haja hátrafogva, és olyan szigorú.
A Violett pedig olyan kis csincsi-csajos, szép szoknyás, tökéletes viselkedésű lányt juttat az eszembe, aki nem annyira életrevaló, de mindig szófogadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!