Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogy neveznétek el a...

Ti hogy neveznétek el a lányotokat? (nevek lent)

Figyelt kérdés

Amik nekem nagyon tetszenek: Ágota, Alexa és Violett.

Hogyan becéznétek ezeket a neveket?

Ha semelyik se tetszik, mondjatok még ritka, szerény, nem túl hivalkodó neveket, amik tetszenek nektek.

2013. aug. 23. 13:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ágota nem tetszik; de becézésnek: Ági, Gigi, Goti, Gotti, Gogó, Águs, Ágica, Ágci, Ágici

Alexa nagyon szép, de alapból az Alexandra becézése volt, Alexandra viszont nem annyira tetszik. Na szóval:), az Alexa név így gyönyörű, vagy nem becézném innen tovább, vagy Lexi, Lexa, Ale, Ali, Alika; esetleg: Aleca, Alecca:) vagy Alici:):) De az már inkább Alice-hez, úgyhogy azt inkább nem:)

Violettet nem adnám ilyen formában, Violetta viszont nagyon szép; ennél vannak szebbek, de így ez is nagyon szép, Vio, Letti, Vivi--- ez inkább Viviennek; de már olyat is hallottam, hogy Évából lett Évi, abból pedig Vivi; de Vivit inkább mégse; Letta még jó, Letti--> Titi esetleg;

Hát kb ennyi:) Ezek közül amúgy Alexa a legszebb:)

2013. aug. 25. 22:56
 22/22 anonim ***** válasza:
Nekem a Violett tetszik és Letti-nek becézném (nem olvastam el az összes kommentet )
2013. szept. 1. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!