Melyek azok a tanácsok, amiért itt tuti lepontoznak?
".. hogy vannak dolgok, melyeket nem szabad leírni, mert akkor tuti lepontoznak?"
Szinte semmit nem lehet leírni, se véleményt, se saját tapasztalatot se semmit. Még normálisan a kérdésre sem lehet válaszolni, mert mindenért lepontoznak. Csak nem értem, hogy akkor mégis milyen válaszokat adjunk? Vagy nem kellene semmire sem reagálni vagy mi a fene?
Arról már nem is beszélve, hogy folyamatosan mindenki mindenkit támad szinte azért mert az adott kérdéshez leírja azt ami történt vele, amit tapasztalt, átélt, és mások szerint az lehetetlen az ég világon nem is lehetett. Mert itt mindenki okos.
De mintha ugy irtad volna h ti ezt hasznaljatok vagy nem hasznaljatok! Csak leirtad h mik azok a dolgok amiket lattal lepontozva. Es ebbol is latszik mekkora iq harcosok jarnak ide. :-)
Amugy jol irja az egyik valaszolo engem is sokszor mulattat. Nem tudom magamat felhuzni rajta. Nekem is a legtobb szazalek vesztesegem az ilyen kerdesekbol jott, mint a nevek es tarsai. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!