Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyek azok a tanácsok,...

Melyek azok a tanácsok, amiért itt tuti lepontoznak?

Figyelt kérdés
Észrevettétek, hogy vannak dolgok, melyeket nem szabad leírni, mert akkor tuti lepontoznak?
2014. máj. 27. 14:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

".. hogy vannak dolgok, melyeket nem szabad leírni, mert akkor tuti lepontoznak?"

Szinte semmit nem lehet leírni, se véleményt, se saját tapasztalatot se semmit. Még normálisan a kérdésre sem lehet válaszolni, mert mindenért lepontoznak. Csak nem értem, hogy akkor mégis milyen válaszokat adjunk? Vagy nem kellene semmire sem reagálni vagy mi a fene?

Arról már nem is beszélve, hogy folyamatosan mindenki mindenkit támad szinte azért mert az adott kérdéshez leírja azt ami történt vele, amit tapasztalt, átélt, és mások szerint az lehetetlen az ég világon nem is lehetett. Mert itt mindenki okos.

2014. máj. 27. 17:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában sok neves kérdésre válaszoltam. Na, ott lepontoznak mindenért. Ha tetszik, ha nem tetszik, ha kettőből kell választani, akkor minden válaszoló 50%-on áll, ha tetszik a ritkább név, ha tetszik a magyar eredetű név, ha nem tetszik, semmi sem lesz elég jó. :D 5% hasznosságot biztos buktam, mióta ezekre válaszolgatok, de valamiért engem ez szórakoztat.
2014. máj. 27. 18:19
 13/15 zabmester ***** válasza:
76%
Na, tudtam én, hogy ilyet még egy ilyen kérdésnél sem szabad leírni, mert a kenguru és a használt cipő említése olyan mértékű szentségtörés, amitől azonnal működésbe lép minden "jóérzésű" felhasználó egere és elindul a piros kéz irányába.
2014. máj. 27. 19:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

De mintha ugy irtad volna h ti ezt hasznaljatok vagy nem hasznaljatok! Csak leirtad h mik azok a dolgok amiket lattal lepontozva. Es ebbol is latszik mekkora iq harcosok jarnak ide. :-)

Amugy jol irja az egyik valaszolo engem is sokszor mulattat. Nem tudom magamat felhuzni rajta. Nekem is a legtobb szazalek vesztesegem az ilyen kerdesekbol jott, mint a nevek es tarsai. :-)

2014. máj. 27. 19:11
 15/15 A kérdező kommentje:
Bevallom, nem használtam kengurut, de csak használt cipőt veszek :D
2014. máj. 27. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!