Téli cipő/csizma vásárlás előtt kismamaként. Tanácsok?
Sziasztok!
29 hetes kismama vagyok, és téli cipő vásárlása előtt állok. A már most egyre nagyobb pocimtól kicsit nehézkes a félcipőmet is felhúznom. Ez persze csak nehezebb lesz, ha már az utolsó heteket fogjuk taposni. Mit ajánlotok, mire figyeljek oda a vásárláskor, hogy legalább ilyen téren kicsit megkönnyítsem a dolgomat? Segítség ugyanis az esetek többségében nem lesz kéznél a cipő/csizma lábamra varázsolásához.
Köszi!
Tépőzárast-belebújóst.
Én nem vennék nagyobbat, mert nem mindenki vizesedik, sőt a kismamáknak csak kis részük vizesedik.
Szia!
Nekem nem kellett nagyobb cipőt vennem szerencsére, sőt a két gyermekem születése után, inkább összementek a lábaim.
Most 37-es cipőket hordok, és 38-as volt mindig a lábaim.
Annyi, hogy ha lehet nem magassarkút vegyél, vagy csak 1-2 centis legyen a sarka, ha nem szereted a lapos cipőket. Tépőzárasat vegyél és ne túl magas szárút.
Üdv egy Anyuka.
Magas sarkút nem is akartam, max. pár cm-es sarokkal rendelkezőt. Tehát akkor a tépőzáras a nyerő, hát lehet nem lesz könnyű olyat találnom. Amúgy eddig egyáltalán nem vizesedett a lábam, szóval szerintem nem nagyon fogok nagyobb méretet venni.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!