Melyek azok a tanácsok, amiért itt tuti lepontoznak?
Például, ha valaki meg kérdezi, hogy hívják az egy éven aluli gyerekedet. Leírod, aztán jól lepontoznak.
Vagy szoptatás témakörben, csökken a teje, 4 hónapos a baba, érdemes-e azt a kicsit is odaadni neki. Lepontozták azt is , aki azt mondta, hogy persze, meg azt is, aki szerint fölösleges.
Amiket nagyjabol eszrevettem ha leirja vki oszinten:
-ad cukrosat, sosat, fuszereset a gyereknek
-hamarabb kezdi a hozzataplalast
-tobbesz szamban beszel a gyerekrol (ettunk, founk van, pukizunk stb)
-felnott emberek kozott mint itt is gugyogve beszel
-ha valaha is racsapott a gyerek kezere
-ha egyutt alszanak, kisagyba nem teszi a gyereket
-ha bebikompot hasznal
-ha vezetgeti a jarni nemntudo gyereket
-ha kolesgolyot ad a gxereknek
Nsgyjabol ennyi jutott eszembe amiket eddig eszrevettem h az ilyen valaszok mindig nullara vannak huzva.
Csatlakozom, engem is üldöz a mindenkit mindenért lepontoznak érzés.
Az a legnagyobb csalódás, amikor azt hiszem, na most tudtam segíteni a kérdezőnek valami hasznos tanáccsal, aztánvalaki lepontoz. Én nem a pontra meg a százalékra megyek, többgyermekes anyukaként szívesen írogatok ebben a témakörben olyan kérdésekre választ, amiről azt gondolom, ez velem is megtörtént, én is átéltem, tudok segíteni stb., csak fáj néha amikor tényleg nem a válasz hasznosságát nézik, hanem valakinek nem tetszik valami hát lepontoz.
Vannak nagy vitát kavaró témák, pl. sima szülés vagy császár, szoptatás vagy tápszer, abortusz téma stb., nem ezekre gondolok.
Hanem amikor ártatlan kis kérdések, névválasztás, játékvásárlás, mibe öltöztessem éjszaka a babát, stb. ezekért is lepontoznak mindenkit.
Szerintem nincs olyan tanács, amiért itt tuti lepontoznak, hanem vannak olyan emberek, akik mindig lepontoznak mindenkit, és ha ezek olvassák az adott kérdést, akkor tuti lepontoznak mindenkit, mindegy hogy mit írsz.
Hetes válaszát kiegészítve:
- ha kengurut használsz
- ha használt/más gyerektől örökölt cipőt (is) adsz a gyerekedre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!