Au-pair tanácsok?

Figyelt kérdés
Ha van itt olyan aki volt már au pair valamelyik országba, leírná nekem hogy ő mit csinált a családnál, hogy fogadták őt, milyen volt az első nap, a gyerekek milyen voltak, kedvesek volt-e szóval ezeket az alap dolgokat. És még amikor megyek ki, akkor mi az amit feltételenül magammal vigyek, vigyek-e valamit a kicsiknek, vagy a szülőknek, innen Magyarországról? Nagyon szeretnék kimenni külföldre, és hamarosan megyek is, de szeretnék előtte néhány + infót beszerezi. Előre is köszönöm a válaszokat , és bocsánat a helyesírási hibák miatt.(:
2013. ápr. 2. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Takaritottam (porszivozas, mosogatas, vasalas, mosas, olykor portorles) es a gyerekre vigyaztam. (vittem iskolaba, hazahoztam, reggelit csinaltam neki, delutan jatszottam vele). Jol fogadtak, vartak mar, sokat kerdezgettek, elmondtak mik lesznek a feladataim stb. A gyerekek korbe vezettek a hazba, megmutattak a szobamat, aztan beken is hagytak, mert eleg keson erkeztem, es igen faradt voltam. Ajandekot en nem kaptam, de vittem magammal mindenkinek. Tokaji aszut, himzest bekeretezve, dominot, turo rudit. Extra dolgot nem kell vinned, csak a szokasos ruhakat (eghajlatnak megfeleloen), laptop nem art, telefontolto, es ami fontos, konnektor atalakito. (legalabbis angliaba kellett). Egyedul semmikepp ne menj, kizarolag ingyenes kozvetitovel ajanlom! Egyedul konnyen rafazhatsz, a fizetos kozvi meg inkabb csak lehuz, ugyanis az aupair-ert hivatalosan a csalad fizet!! Ha van meg kerdes, johet. :)
2013. ápr. 2. 15:01
 2/4 A kérdező kommentje:
"csak a szokásos ruhákat (éghajlatnak megfelelően)" hát ez tetszett, egyébként köszi a választ :)Sokat segítettél, és igy könnyebben indulok el
2013. ápr. 2. 15:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Na jo, en angliaban voltam, es bar vittem sok meleg cuccot, a 4 teli puloveremben is faztam. :D
2013. ápr. 2. 15:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Az komoly :DD
2013. ápr. 3. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!