Annyira kétségbeestem, félek! Tanácsok? Ugye nem alakul így?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy egy közel 14 éves lány vagyok,és még nem menstruálok.Nagyon félek attól,hogy mi lesz,ha nem lehet gyerekem,mi van,ha valami fertőzés van a szervezetemben stb.
Ha az anyagiak nem problémák,akkor ma már sok féle képen
teherbe lehet esni,ugye?
2012. jún. 16. 08:39
1/6 anonim válasza:
Az, hogy 14 evesen nem menstrualsz, meg nem olyan nagy baj! Nekem pl 15 evesen jott meg. Es mint kiderult, lehet gyerekem :)
2/6 A kérdező kommentje:
Nem,nem is az a probléma,hogy nem menstruálok még,hanem egyszerűen parázok attól,hogy mi van,ha nem lehet gyerekem.Menstruációtól függetlenül.De ma már sok módszer van a teherbeesésre,nem igaz?
2012. jún. 16. 08:44
3/6 anonim válasza:
Igy van. De ennyi idosen kar attol felned, hogy nem lehet gyereked.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. jún. 16. 08:55
5/6 anonim válasza:
Ebben a korban inkább attól félj,hogy nehogy teherbe ess.Ezt persze csak képletesen írtam,mert gondolom még nem élsz nemi életet(ami rendjén is van,ha nem!).Szóval van még 8-10 éved,hogy ezen aggódj.Addig pedig éld a fiatalok gondtalan életét.
6/6 anonim válasza:
az egyik ismerősömnek 17 évesen jött meg, és van már 4 gyereke...ettől nem függ, h lehet-e gyereked vagy nem.
De biztos lehet majd később gyereked, ha máshogy nem is, mesterségesen biztos el lehet intézni...
Képzeld, én is azt gondoltam, h nekem biztos nem lehet! Vagy ha lesz is, beteg lesz...ilyen szörnyűségeken agyaltam én is.
Aztán, mi lett? Van egy szép, egészséges, okos 6 éves kislányom.
Úgyhogy - ahogyan mások is írták, éld a fiatalok gondtalan életét! Ilyeneken ne járjon a buksid :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!