A gyerekeitekhez, vagy a férjetekhez ragaszkodtok jobban?
Most tanultam pszichológiából hogy minden nő vagy egyik vagy másik felé húz jobban, nagyon ritka az hogy kiegyensúlyozottan mindkettő.
Én elkezdem a sort, szégyenkezés nélkül leírom, 2 kislányom van, imádom a férjemet is, de ha választani kéne, akkor a gyerekeim! :) Ti?
Köszönöm a válaszaitokat, SENKIT nem pontoztam le, mivel nem azért tettem fel a kérdést, hogy elítéljek bárkit, hanem pontosan amiatt, mert kíváncsi voltam, milyen gyakori az, hogy valaki a férjéhez kötődik jobban, mint a gyerekeihez.
Egyébként pláne nem erről szólt a kérdés hogy a férfiak el vannak-e hanyagolva ha gyerek van, és miért mennek tönkre a házasságok, de a személyes tapasztalatom az (nekem is a 2 kislányom úgy született hogy az elsőnek az apjától külön váltam, a második apukája lett a férjem :) ) hogy azért vannak sokszor lexarva a férfiak ebben a helyzetben, mert nem segítenek semmit anyukának, hanem hazamennek, pihengetnek, aztán hétvégén is csak pihengetnek, a gyerekben meg maximum gyönyörködnek és annyi. Nálunk ez volt a helyzet, semmilyen segítséget nem kaptam a gyerekem apjától, semmilyen szinten, és egyedül pedig nem bírtam, illetve akkor már jobb volt ténylegesen egyedül. Soha nem ült le pl játszani a lányunkkal amikor már nagyobb volt a kislány, akkor sem. Persze nem mondom hogy más miatt nem mehet tönkre, biztos vannak anyukák akik indok nélkül elhanyagolják az apukákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!