A férjetek, hogy viszonyul a gyereketekhez/gyerekeitekhez?
Pelust kicsereli,ha kell jatszik vele,etetni meg nem eteti,mert szopik,de biztos vagyok benne azt is fogja mejd.Mindig megnugtatja,ha sir,vagy ha faj valamilye,es igen szokja neki mondani,hogy szeretlek:)
4hos
Apa fürdeti a picit, a nagyot már nem kell (9 éves)
pelust nem cserél, főleg nem ha kakis, picit játszik velük, nem etet, ha sír a picike meg tuudja nyugtatni.
Mondja nekik, hogy szeretlek!
A picike átöleli, megpuszilja (14 hónapos) éa akkor szokta mondani neki: "Én is én is nagyon szeretlek!"
Miért tetted fel a kérdést? Neked nem segít a párod?
2.voltam
De igen,segít a párom.
Ő mindent megcsinál az ég egy adta világon az ember nem tud olyant mondani neki amit ne csinálna meg,NAGYON JÓ APA,NAGYON büszke vagyok rá.
A szomszéd apuka ilyen,ő nem bicajozik a gyerekével mert nem szeret bicajozni inkább elviszi autózni,meg ha valami van mindig azt mondja a feleségének,hogy csináld meg te ó,menjél te vele stb.mert te vagy az anya,te vagy itthon vele mondattal,meg halottam már nagyon sok anyától,hogy a férjem nem csinál meg ezt meg azt a gyerekkel!
Szia!
Az en fiam 11 honapos, sokat segit a parom. Mostansag mentem vissza dolgozni heti 2 napban, akkor o van a babaval. Eteti, pelust cserel (kakist utalja, de megcsinalja ha kell), jatszik vele, meset neznek, altatja. Ilyenkor ejjel is o kel hozza hogy en tudjak aludni, mert 5-kor kelek. Aztan a het masik feleben en vagyok vele tobbet, hogy o tudjon pihenni, de melo elott vagy utan altalaban bevallalja amig en lezuhanyzom stb. Uszodaba is elviszi egyedul, vagy akar a boltba elszaladnak egyutt.
Most jon a 2. baba tudja hogy jobban faradok, igyekszik odafigyelni ram. Azt hiszem nagyon szerencses vagyok vele. :)
Imádják egymást,babánk most 14 hónapos.
A fiam mostanában tanulta meg mondani,hogy apa,ettől aztán a párom még boldogabb.:)
Meglátja a játszón apát és sikoltozva rohan oda hozzá,annyira megható.:)
Gyakran mondja neki,hogy szereti,tisztába teszi,eteti,altatja,fürdeti,játszik vele,egy szavam se lehet és nincs is.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!