Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a gyerekeitek keresztneve...

Mi a gyerekeitek keresztneve vagy milyen nevet terveztek nekik adni? A ritkább vagy a hagyományosabb neveket kedvelitek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 13:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam Zétény.
2009. dec. 28. 22:59
 22/25 anonim ***** válasza:

Ha kislányom lesz Anilla lesz. :-)

Anna egyik formája , magyar név, és szerintem gyönyörűséges.

2009. dec. 29. 07:52
 23/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Kisfiam Erik Tibor.Kulfoldon elunk a kisfiam az itteni allampolgarsagot is megkapta.Eppen ezert olyan nevet kerestunk(fiut es lany nevet is) ami mindket orszagba ismert es nem kell mashogy irni.

Mondjuk az Eriknel ragaszkodtam ahoz h "k" betus legyn es nem "c" szoval Eric ne legyen.Legalabb ennyi magyar vonatkozasa legyen.

A lany(bar mar annyiszor le pontoztak itt ezert de en akkor is leirom) Bonita Viktoria lett volna de majd az lesz a hugi neve.

Mivel valoszinu o is itt fog szuletni ezert nem Victoria lesz hanem Viktoria,a Bonitat meg mindket helyen igy kell irni.

Ha ismet fiam lesz,hat fogalmam sincs mert csak az Erik tetszik,talan Alex lesz:)

Udv mindenkinek.

2009. dec. 30. 03:39
 24/25 anonim válasza:
Szia. Kisfiam Botond 5 éves. Kislányom Lelle 3 éves. Igazából én a magyar neveket kedvelem jobban.
2012. júl. 21. 14:20
 25/25 Klarissza_ válasza:
Nekem a Dominika meg a Vanessza nagyon tetszik. Fiuba pedig a Rajmund.
2016. máj. 12. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!