Megkértem anyukámat, vigyázzon a gyerekekre NÁLUNK míg mi 9 év után először elmegyünk nélkülük 3 napra pihenni, erre ő kiakadt?
Figyelt kérdés
Merthogy mióta világ a világ, mindig az unoka megy a mamához, nem fordítva. Hozzáteszem,szoktunk menni, többet mint hogy ő jön. Kértem hogy ő jöjjön már,ezen miért kell kiakadni? Én így nyugodtabb vagyok. Miért teljesíthetetlen ez a kérés?2014. máj. 6. 17:29
31/38 anonim válasza:
"Továbbra sem értem miért ne kérhetném meg erre anyukámat,a saját anyámat. "
Továbbra sem értem miért nem érted meg, hogy vigyáz rá csak a saját otthonába, mi a baj ezzel?
32/38 anonim válasza:
Én viszont tuti elmegyek majd a lányomhoz, ha megkér rá. Sőt, valószínű valami fehér hollók lehetünk, mert anyum is eljön, meg az anyós is, ha kérjük.
33/38 anonim válasza:
De utolsó anya nem kérheti a gyerekétől csak a gyerek az anyától?
34/38 anonim válasza:
én csak azt tudom, hogy nálunk hogy működik. Ha megkérjük, jönnek. De hozzájuk is lehet menni, ha úgy hozza ki a lépés. Viszont mindketten tudják, hogy egy csomó esetben sokkal egyszerűbb, ha ők jönnek. De mondom, a fentiek alapján mi fehér hollók vagyunk .
36/38 anonim válasza:
Ez már túl van kombinálva.
De itt nem azzal van a gond h már pedig vidd át. Totál indulatosan, felháborodva írsz anyukádról. Én totál elképedtem ahogy róla írsz. Olvasgasd már vissza amiket válaszoltál és ha ez után se esik le semmi ebből akkor sajnállak és kész.
37/38 anonim válasza:
nálunk például azért, mert bazi sok cuccot kell vinni. A párom dolgozik minden este, hétvégén is. Így egy autós út megszervezése hónapokig tart. Egyik nagyszülői lakás sem gyerekbiztos, és nem 10 perces móka mindent elpakolni, ami veszélyes lehet. Egyébként ők még egyszer sem mondták, hogy nem jönnek. Ilyen egyszerű.
38/38 anonim válasza:
Én ezt se értem, hogy mit témáztok ezen, hogy "gyerek biztos lakás". Külön építési engedéllyel rendelkezik, van valami szakhatósági vélemény a házról, vagy mi? Nem elég biztonság az a gyereknek hogy olyan emberek vigyáznak rá akik felelősségteljesek (ha már rábízod őket). EZ is, hogy de a kicsi még csak 3 éves és jajj milyen körülményes elvinni 3 napra a mamához 9 évente 1x. Vicc az egész...komolyan ezek a mai anyukák elfelejtik, hogy ők milyen lakásban nőttek fel, hogy attól az embertől féltik a gyereküket akik őt is felnevelték, hogy ilyen piszlicsáré dolgok miatt ki vannak akadva...nem vagyok idős, 28 éves vagyok, gyerekem is van és egyszerűen nem tudom felfogni mi mostanában ez a túlzott féltés. Jajj szegény gyerek lelkivilága sérül, brühüü sokszor sz@rik az a gyerek a világra csak az anya kerít nagy feneket mindennek, életre nevelés meg egy nagy 0. Anyád szívesen vigyáz otthon az unokáira, ha nincs kedve nálatok lenni az ő dolga, saját véleménye amit nem erőltethetsz rá és nem is kérheted számon. Vagy elviszed hozzájuk, vagy ha nem tetszik megoldod másként sértődés nélkül és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!