Megkértem anyukámat, vigyázzon a gyerekekre NÁLUNK míg mi 9 év után először elmegyünk nélkülük 3 napra pihenni, erre ő kiakadt?
szerintem sincs ezzel semmi baj. sőt én úgy gondolom, hogy ha a nagyival vannak a gyerekek akkor legyenek náluk.
az ő környezete, az ő feltételei, stb. jobban tud alkalmazkodni a gyerek. és a nagyinak is nyilván könnyebb otthon. csak egy példa, kinyögi a gyerek, hogy ő márpedig palacsintát akar most. saját konyhájában összedobja 20 perc alatt, a te konyhádban meg esetleg ha nem járatos, csak a keresgélés 20 perc. vagy összetörik valami, nyilván nálatok sokkal kínosabb lenne, vagy ha elrontanak valamit.
anyósom szegénykém azt se tudta hogyan kell nálunk bekapcsolni a tv-t. ő is mindig úgy unokázott, hogy náluk. ha jött is hozzánk, akkor is általában azért, hogy "ellopja" az unokáját és már vitte is magukhoz ha elengedtem :)
ez így is hatalmas segítség, becsüld meg, gyerekemnek már nincs nagyija sajnos, nincs segítségem se, mit nem adnék ha átvihetném anyósomhoz még egyszer a gyerekemet... :(
Figyu kérdező, én a magam részéről elég kis kényelmes vagyok, és ebbe benne van a kicsiknek vadásszunk össze praktikus szép rucit a mamához. Viszont meg is buggyannék ha anyós-anyám a lakásban garázdálkodna 3 napig.
Amilyen kedvesek simán nekiállnak a szájuk íze szerint paklászni segítségből... Köszi kihagyom.
Pakold össze a kicsiket, és érezd jól magad. Hülye ötlet amit kértél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!