Akik medenceztek otthon; Ti engeditek hogy barki belemenjen? Szomszed gyerekekre, baratokra gondolok. Vagy csak a csalad hasznalja?
mivel használunk hozzá medence szereket (tisztítás, algamentesítés, stb), emiatt igen, mert kerül bele klór is.
Na nem akárki jöhet bele, de barátok mindenképpen.
Csak a közeli barátok és a család. Szomszéd gyerek semmiképp, csak a gyerekek jó barátai, akiket ismerünk. Használunk szereket.
De amikor terhes voltam a másodikkal, nem engedtem be csak a családot.
én engedtem még terhesen is :-)
lesülne a bőr a képemről ha a gyerekeim barátait játszópajtásait nem engedném pancsolni
végül is arra van h fürödjenek benne nem ?
ha rendesen kezelve van a víz akkor semmi baja nem lesz senkinek sem
Nálunk meg arra van, hogy a család használja és akit mi meghívunk.
A dokim szerint nem szabad strandra menni terhesen, pedig ott is kezelik a vizet. Ez a mi döntésünk, és nem sült le bőr a képemről, mert nem ugrálunk be mi sem idegen emberek medencéjébe.:)
Koszi a valaszokat, mindenkinek ment a zold pacsi! :)
Egyebkent pont ez az en dilemmam, h szeretnek egyutt jatszani, biztos jo pajtasok lesznek kesobb is, DE azert az elgondolkodtato h egy 2, 5ves kisfiufejen mit keres meg koszmo..
Mi sem engedünk be akárkit a medencénkbe,csak a család és a barátok.Én is eléggé tisztaságmániás vagyok :)
Viszont azért mert koszmós a 2.5 éves gyerek feje ne gondold,hogy nem fürdetik.Az én lassan 3 éves lányomnak egyszerűen semmi nem használ koszmó ellen :(pedig minden este fürdetem,2 naponta mosunk hajat(vagy ha kell akkor naponta)Sajnos ez van.Egyszer majd csak találunk valami megoldást,hogy elmúljon a koszmó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!