A ma igen elterjedt dilemma ihlette a kérdésemet. Mi legyen a gyermek neve? Minél ritkább, különlegesebb. Mikor az én lányom született, most 30 éves, az Adrienn név nem volt túl gyakori. Mi legyen a gyerek neve?
Figyelt kérdés
Most ha összejön az összes barátnője, és szólok, hogy Adrienn, akkor számszerin hatan kapják fel a fejüket. Nem látjátok úgy, hogy a ma még ritka nevek jó része idővel, teljesen átlagos, később mondhatni tucat névvé alakulnak?2014. ápr. 24. 08:59
11/26 anonim válasza:
Az titok! Tudod paranoiás vagyok és nem szeretném, ha ez miatt valaki felismerne a környezetemből. Egyébként mivel férjem nem magyar, olyan nevet kapott, ami mindkét nyelvben megtalálható, de egyikben sem túl gyakori.
12/26 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon egyedi, szép lehet a lányod neve. Nem vetted észre hogy esetleg követtek volna reggel?
2014. ápr. 24. 09:33
13/26 anonim válasza:
Azt nem, de mintha az utóbbi napokban valaki folyton a nyomomban lett volna, mintha kettő lett volna belőlem :-) Nem is értem...
14/26 A kérdező kommentje:
Gondolj bele! Biztos nem lenne semmi előnye, ha kettő lenne belőled?
2014. ápr. 24. 09:37
15/26 anonim válasza:
Mondjuk vasalhatna helyettem a másik :-)
16/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Van aki nagyon meglepett. Olyan válaszokat írt, ami teljesen ellentétes az én korábbi feltételezéseimmel.
2014. ápr. 24. 09:39
18/26 A kérdező kommentje:
De ha kettő van belőled, ki az egyik és ki a másik?
2014. ápr. 24. 09:40
19/26 anonim válasza:
Mindenből az eredeti a legjobb :-)
20/26 anonim válasza:
Mi nem kerestünk ritka, különleges nevet, de a túl gyakori, "tucatneveket" alapból kizártam. A kisfiunk neve aránylag gyakorinak számít, bár mi nem ismerünk ilyen nevű emberkét. A lányok neve ritka, bár az egyikük neve mostanában kezd felkapottabb lenni, de még mindig nincs a leggyakoribb 100 közelében sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!