Hogyan reagáljak? Mit tegyek?
Borzasztóan sajnálom. :( Figyelj, még nem voltam ilyen helyzetben. Ha ő ragaszkodik hozzá, akkor ne legyen bűntudatod, bár tudom, hogy ezt könnyű mondani. Valószínűleg apukám is rám hagyná a házát, nyilván a lakásra szükségem lenne, de természetesen azt kívánom, hogy éljen még vagy 40 évig apukám, inkább nem kell a lakás :(
Én azt mondom, hogy ha akarja, úgyis rád hagyja. Próbálj vele minél több időt tölteni, így talán neki is szebb lesz a hátralévő ideje és a te lelkednek is könnyebb lehet egy kicsit.
Tudja, hogy szereted, nem várod a halálát, nyilván akkor nem hagyná rá a telket.
Tényleg sajnálom! De kívánom, hogy az a 8 hónap legyen a legszebb az életében!
el kell tudnunk fogadni dolgokat. ha ő rád gondolt, hogy azt szeretné, hogy te kezdj vele valamit, akkor ez van. és használd okosan a rád bízott vagyont, mert ez felelősség. ne felejtsd el, hogy bármit kezdhetsz majd vele. el is adhatod. a pénzből meg sok klassz dolgot hozhatsz létre.
a lényeg, hogy ha te nem fogadod el, akkor ő azt érzi, hogy nem bízol benne annyira, hogy ő tudná, hogy nem változtat a dolgokon a bőkezű ajándék. az, hogy bátran elfogadod pont azt jelenti, hogy erős annyira a kapcsolatotok, hogy ez nem kelt senkiben kétségeket. meg gondold el ő megdolgozott ezért és szeretné tovább adni. tök normális. te mit szólnál, ha a gyereked majd azt mondja, hogy nem kell a hagyatékod, csinálj vele amit akarsz :D
(de, ha nagyon zavar, passzold át nekem és akkor te megnyugszol én meg nem leszek csóró :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!