Üdv. Hogyan reagáljak erre? Olyan furcsa érzés.
Lesz elég időd megszokni ne aggódj:)
Persze, hogy furcsa. Gondolj bele, hogy még valószínűleg magának anyukádnak is furcsa. Én örülnék egy kistesónak:) Szóval csak nyugi.
Amikor mondták, hogy tesóm lesz, és sem akartam. Tudtam, hogy a háttérbe szorulok, és majd minden a kicsiről fog szólni. Sőt, egy nagyon furcsa és rossz érzés volt bennem, mert a nevelőapámtól lett a pici, és valahogy úgy éreztem, hogy akkor majd ők hárman egy család, én meg csak úgy vagyok.
De amikor megszületett nagyon örültem neki. Persze nem tudtam vele mit kezdeni, de jó volt, hogy van valaki, aki igazából mindent fog tudni rólam, és a barátom is lesz. Évekig csatáztunk, mindig veszekedtünk, verekedtünk. Utánzott, hazudott, elvette a cuccaimat, beárult anyának mindenért. Most kezdünk jól kijönni, ő 14 éves, én 20. Én már különélek, és ha baj van, mindig hozzám jön. Én vagyok a támasza, főleg, hogy otthon rosszul alakulnak a dolgok, lehet, hogy válnak. Ma is átjön délután, már várom.
Hidd el, idővel megszereted. És egy testvér tényleg olyan, akire mindig számíthatsz.
majd megbarátkozol a gondolattal. :)
ha kislány lesz, akkor vigyázhatsz rá, megtaníthatod, h ne higgyen el mindent a fiúknak, segíthetsz, ha gondban van a barátjával.
ha kisfiú lesz, akkor taníthatod focizni, bringázni, és arra, h hogyan védje meg magát.
jó dolog egy tesó, majd meglátod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!