Üdv. Hogyan reagáljak erre? Olyan furcsa érzés.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet, hogy anyám nemrég ment el a kórházba, azzal a címszóval hogy a munkahelye miatt kell mennie, minden évben van ilyen ellenőrzés. Az előbb hívott fel, és mondta hogy úgy néz ki, kistestvérem lesz, ezért ment az orvoshoz. Ez nekem olyan furcsa érzés. Mit kellene erre reagálnom? Őszintén szólva nem örültem a hír hallattára... Ez nagy baj? 13/f2012. júl. 19. 10:29
11/14 A kérdező kommentje:
Oh istenem! A magzat koponyájának csak a fele fejlõdött ki :( az agz a koponyán kívûl van. Ma tudtuk meg. Amire már megbarátkoztam vele, addigra baja van szegénynek. El kellesz vetetni:// Itt van isten, pfff... Minden nap imádkoztam érte hogy egészséges legyen, erre ez van. Az egész család szomorú. Kérlek mindjatok valamit!
2012. aug. 17. 18:49
12/14 A kérdező kommentje:
Ma már nem foglalkozok az oldallal majd holnap leírok pár sort a géprõl, (most telórol vagyok)
2012. aug. 17. 19:45
13/14 anonim válasza:
Nagyon sajnálom a kistestvéredet és a családodat is :( Azzal az idiótával, akik a hülyeségeket írja, ne is foglalkozz
14/14 omba válasza:
A szeretet nem fogy azzal, hogy többfelé oszlik.
Lehet, hogy anyád annyira megörült a hírnek, hogy nem bírta magában tartani.
nyilván minden meg fog változni, de hát 13 évesen meg nyilván nem igényelsz olyan törődést, mint kisebb korodban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!