Mi volt ez az érzés? Nagyon furcsa volt, de miért van az hogy nincs kedvem se beszélni róla?
Szerintem most a tested is megérezte hirtelen,mikor odabújt hozzád, hogy már nem szereted.
El kell döntened, hogy akarod-e hogy változzon a kapcsolat,esetleg ha régen boldogok voltatok együtt,akkor mond el neki, hogy azt szeretnéd visszahozni.Vagy pedig bejelented, hogy itt a vége....
Huuu
Ez már annak a jelei hogy te őt nem szereted csak te még ezt nem vallottad be magadnak sem!Állítsd kész tények elé! Ha nem változtat,akkor legyen vége.Igy csak tönkre mész lelkileg és idegileg is :(
Tudom, hogy milyen rossz!
Egyetlen megoldás létezik, ha megpróbáljátok újra az alapoktól kezdve felépíteni a kapcsolatotokat, feltárjátok a problémák VALÓS forrását, tisztázzátok az igényeiteket egymás felé, megkötitek az egészséges kompromisszumokat. Nagyon nehéz!
Ha ragaszkodsz hozzá, és ki tudtok jönni ebből a gödörből, akkor érdemes folytatni, mert nagyon meg tudja erősíteni a kapcsolatot, még akár újra egymásba is szerethettek!
De ha ez nem sikerül, vagy az egyik fél nem hajlandó együttműködni, akkor véget kell vetni! Az ilyen kapcsolatban nem az a gond, hogy a gyerekkel nem fog törődni, hanem sokkal inkább az, hogy a gyerek kerül az első helyre, bálványozzák, miközben a szülőknek egymáshoz már semmi köze nincs. Iszonyú helyzet, ne akard kipróbálni!
Szóval ha úgy látod, hogy egyébként, mint társ, megfelel számodra, akkor küzd érte, de tényleg porig kell rombolni mindent, amit eddig gondoltál az egész kapcsolatról, és megkeresni a problémák forrását és változtatni - mindkettőtöknek, mert az nagyon kevés, ha tőle várod a megoldást!
Sajnos én is éreztem már ilyet. Én ráadásul távkapcsolatban éltem a párommal, ritkán találkoztunk, de sokat beszéltünk gépen (hangban). Ő is eléggé olyan típus, aki mindig rákattan valamire és akkor az létezik csak neki. Szóval én is gyakran éreztem hanyagolva magam, hetekig nem foglalkozott velem ilyenkor. És igen, mikor beszéltünk, sokszor fogott el az érzés, hogy ki is ez az ember akinek a hangját hallom? És semmit nem éreztem akkor iránta...
Azt tudnám tanácsolni, hogy veszekedj vele egy jót. Borulj ki, azzal többre mész, mint a higgadt beszéddel. Volt párom is csak akkor változtatott, mikor sírva fakadtam és minden problémámat rázúdítottam. Szóval szerintem egy őszinte kirohanás az hatásos lehet. Ha szeret, ettől felnyílik a szeme. Ha nem, akkor viszont tényleg nem szeret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!