Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a fura érzésem?
Nem szoktam mindig így érezni, de ma maszti után, hirtelen mintha megvilágosodtam volna és fura érzés kerített a hatalmába. MIntha nem lenne értelme a szexkapcsolatoknak, mintha most ébredtem volna rá igazán, hogy én igazából egy lelkitársra vágyom, egy barátnőre, egy normális kapcsolatra és bár nagyon fontos számomra a szex, eléggé szexéhes vagyok, mégis érzem, hogy ez önmagában már rég kevés a számomra, de mivel jó ideje keresema párom és nem találom, nem volt még barátnőm sem, míg a vágyaim folyton kínoznak, így folyton csak a maszti marad. De valahgoy eddig nem éreztem etz, amit a mostani önkielégítésem után. Nagyon összezavarodtam és elgondolkoztatott, hogy miért is csak alkalmi szexre hajtok, amikor inkább normális kapcsolatra vágyom a lelkem mélyén.
Rájöttem, hogy egy pár csalódás okozta ezt, ami miatt nem látom a lányokbana jót, már csak a hűtlen, pénzéhes nőcskét. De ez nem jó,mert egy éve még minden aranyos lányban a jót láttam. :/
Jött pár aljas nőszemély és totál beijedtem a női nemtől és már csak alkalmi szexre kezdtem hajtani, mert egyszerűen magam sem hittem el, hogy lehet már barátnőm, normális kapcsolat, attól tartottam, ha össze i s jönne, tuti megcsalna a lány vagy kihasználna. Nem bíztam a lányokban.
De szerintem ez a legnagyobb gyengém, a hatalmas libidóm. Nem bírom ki szex nélkül, ezért muszáj naponta levezetnem magam legalább önkielégítés útján.
Csak, nem sokáig tart és újra állatt leszek, szexre kiéhezve.
Ez egy remek teszt. Mondok egy példát: érzed, hogy nagyon kell a nő... verd ki rá! Utána már nem is kell? Nem vagy szerelmes. Még utána is kéne? Te egy kissé belezúgtál. Eleve ki se tudod verni a csajra, mert vazz, inkább vele kéne lenni? Akkor te bizony nagyon belezúgtál...
Íme a fap teszt. 100% hatékonyság, sosem hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!