A barátom anyukája ránk nyitott szerelmeskedés közben. Annyira kellemetlen volt, erre még fokozta is. Most hogy reagáljak erre?
Nem kopogott,csak jött. Albérlet, kulcsot nem kaptak az ajtóhoz. Esti órákban volt, ajtó becsukva,redőny lehúzva.
Benyit, rávágja flegmán,hogy "bocsika",bedobta a péksütit, amit a barátomnak hozott, majd kiment. Erre este, mikor a barátom indult volna dolgozni,és nem volt kész neki a kaja(a barátom elkezdte csinálni, de az anyukája elhajtotta, hogy ne foglalkozzon ilyenekkel, inkább legyen velem, majd ő megcsinálja) ,és a barátom mondta neki, hogy nincs kaja és most indulna dolgozni.Rávágta az anyja,hogy "segíteni kellene nekem, nem mást csinálni,bizonyos dolgokkal tölteni az időt" meg,hogy "akkor majd én is felhozom a barátomat és akkor majd azt csinálunk amit mi akarunk".A barátom mondta,hogy lehetne kopogni is. (az anyja szobájába nincs ajtó, a bejárati ajtótól pont oda jutsz és onnan a többi szobába). Ezt így mindenki hallotta, aki a lakásba volt. Most nem merek , vagy nem akarok inkább átmenni, mert tuti,hogy szóváltásba kerülnék vele. Pedig eddig bírtam, de ennyire tapintatlannak lenni. Most mit tegyek? Tudta, hogy a barátommal élünk már szexuális életet. És azzal is tisztában volt ,hogy ott vagyok náluk. (este fél10)
16L (bocsi, ha össze-vissza és zavaros, de most elvan kattanva az agyam este óta)
Albérlet, kulcsot nem kaptak az ajtóhoz.
Ez most mi? Nem értem...
Mert az elején még úgy gondoltam, hogy ti ketten a barátoddal éltek albiban ahová anyuka csak úgy bevágtatott, de hát látom a korodból, hogy nem ez nem igazán jöhetett össze, tehát gondolom a barátod a családjával él egy albiban...ugye? de akkor meg milyen kulcs..na mindegy. hát figyelj, az anyukák már csak ilyenek...ők is csinálták, az természetes volt, de ha a gyerek csinálja az már kínos és kellemetlen és undorító és stb. Hagyd a fenébe, nem kell vele foglalkozni...mégis mit gondolt? hogy kirakóztok ketten egy csukott ajtajú szobában...? nem is értem az ilyeneket komolyan mondom, nálunk soha nem volt még, hogy ránk nyitottak volna, mindig vagy kopogás, vagy úgy kiabálnak be:D de csak úgy benyitni...áh
Az ilyen kérdéseknél jön rögtön, hogy zárjátok be az ajtót!. A barátom szobájához nincs kulcs :)
Csak nem tudom, hogy most mit csináljak, hogy reagáljak erre, mert ha most felhozta a saját kis hülye céljai érdekében, máskor is felfogja. Nekem meg rohadtul kellemetlen.
Ismerős a szitu.
Egyszer mi is éppen a közepén voltunk a dolognak a barátommal, amikor anyukája behozott egy tál sütit. :)
Eléggé meglepődött szegény, gyorsan lerakta a sütit, aztán rohant is ki. Ő egyszer sem hozta fel ezt témaként, de azóta sem tudott megtanulni kopogni (ennek már 4 éve), így inkább mi alkalmazkodtunk: csak akkor "állunk neki", ha már tudjuk, hogy lefeküdt aludni, vagy nincs otthon.
Kérd meg a barátodat, hogy beszéljen vele erről, hogy ez a ti magánügyetek, ne beszéljen erről, főleg ne mások előtt. Rád úgysem fog hallgatni.
Én a helyedben most biztosan nem mennék 1-2 hétig, amíg "túl nem teszi" magát a dolgon.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!