Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom anyukája ránk...

A barátom anyukája ránk nyitott szerelmeskedés közben. Annyira kellemetlen volt, erre még fokozta is. Most hogy reagáljak erre?

Figyelt kérdés

Nem kopogott,csak jött. Albérlet, kulcsot nem kaptak az ajtóhoz. Esti órákban volt, ajtó becsukva,redőny lehúzva.

Benyit, rávágja flegmán,hogy "bocsika",bedobta a péksütit, amit a barátomnak hozott, majd kiment. Erre este, mikor a barátom indult volna dolgozni,és nem volt kész neki a kaja(a barátom elkezdte csinálni, de az anyukája elhajtotta, hogy ne foglalkozzon ilyenekkel, inkább legyen velem, majd ő megcsinálja) ,és a barátom mondta neki, hogy nincs kaja és most indulna dolgozni.Rávágta az anyja,hogy "segíteni kellene nekem, nem mást csinálni,bizonyos dolgokkal tölteni az időt" meg,hogy "akkor majd én is felhozom a barátomat és akkor majd azt csinálunk amit mi akarunk".A barátom mondta,hogy lehetne kopogni is. (az anyja szobájába nincs ajtó, a bejárati ajtótól pont oda jutsz és onnan a többi szobába). Ezt így mindenki hallotta, aki a lakásba volt. Most nem merek , vagy nem akarok inkább átmenni, mert tuti,hogy szóváltásba kerülnék vele. Pedig eddig bírtam, de ennyire tapintatlannak lenni. Most mit tegyek? Tudta, hogy a barátommal élünk már szexuális életet. És azzal is tisztában volt ,hogy ott vagyok náluk. (este fél10)

16L (bocsi, ha össze-vissza és zavaros, de most elvan kattanva az agyam este óta)

2012. júl. 5. 14:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Azért az nem fair, hogy megmondja, az anyja kit vihet a saját lakásába, miközben ő ott tart téged.

Hány éves a fiú?

2012. júl. 5. 14:52
 12/26 anonim ***** válasza:

ma 14:45

Akkor ideje a férfigőgöt odébb tenni.Milyen dolog már korlátozni valakit, amiben önmagát nem korlátozza.

2012. júl. 5. 14:53
 13/26 A kérdező kommentje:
tudtam,hogy nem kellene leírnom. Nem ez volt a kérdés.
2012. júl. 5. 14:55
 14/26 A kérdező kommentje:
amúgy is, teljesen más,hogy a fiamnak barátnője van, mint az, hogy anya új apát hoz a házhoz, mert az ő anyja ezt teszi,nem csak párt keres, apát is a gyerekeinek.
2012. júl. 5. 14:58
 15/26 anonim ***** válasza:
67%

Kérdésed: hogy reagálj?

Válasz: mondd meg a pasidnak, hogy rendkívüli módon paraszt dolog megmondani a saját édesanyjának, hogy kit hoz fel, és kit nem. És ha ezen változtatna, talán anyuka is boldog, elégedett lenne, mind érzelmileg, mind szexuálisan, és megértené, hogy ti kettesben akartok lenni, és nem nyitná rátok az ajtót, mert lenne saját társasága.

Magánvélemény: nem gondolod, hogy egy gyerek, aki a saját anyját leszabályozza, a későbbiekben nálad is alkalmazza majd ezt a módszert?

2012. júl. 5. 15:01
 16/26 anonim ***** válasza:

Áruld már el, hány éves a pasid?

Mert ha egyidős veled vagy idősebb, igencsak nehéz lenne új apát találni, hisz már nagy gyerek, nincs mit apáskodni rajta és tudja, ki az igazi apja.

2012. júl. 5. 15:03
 17/26 A kérdező kommentje:

Teljesen 100% os életet él az anyuka is. Ő megy a csávóhoz.Ő is beleegyezett, elfogadta fiai kérését.Csak szereti a fejükhöz vágdosni.

Nem, velem teljes máshogy viselkedik.

AKI NEM TUD AZ EREDETI KÉRDÉSRE VÁLASZOLNI, AZ KÉREM NE ÍRJON. KÖSZÖNÖM!

2012. júl. 5. 15:05
 18/26 A kérdező kommentje:

Nem pasim, barátom :) ( a "pasim", akit a lányok 2 hétre tartanak kb.,csak,hogy legyen valaki. A barátom az, akibe szerelmes vagyok)

17 éves,de megtörtént eset,hogy az új apukajelölt közölte a két fiúval,hogy te most azonnal letakarodsz boltba, te meg elmosogatsz,és itt az lesz amit én mondok. Csak a két fiú nem ilyen engedelmes beállítottságú. Azóta született ez a megegyezés.

2012. júl. 5. 15:07
 19/26 anonim ***** válasza:

De egyébként rendes gyerek a pasid? Anyukának segít?

Veled még nem viselkedik így. De pont ezek azok a jelek, amiket jobb időben észrevenni. Egy asztalhoz nem tudnék leülni azzal, aki 17 éves gyerek létére ilyet mond az anyukájának, de mindegy. Anyuka meg igazán tojhatna arra, hogy mit mond a gyerek.

2012. júl. 5. 15:13
 20/26 A kérdező kommentje:
segít, hozza viszi a kis tesóját mindenfelé, ha kell bevásárol, kutyákat etet, főznek maguknak. Most pedig dolgozik,hogy ne az anyja vékony pénztárcájából húzza ki a pénz ,ha bulizni akar menni vagy új övet, pólót, nadrágot akar.
2012. júl. 5. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!