Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom anyukája ránk...

A barátom anyukája ránk nyitott szerelmeskedés közben. Annyira kellemetlen volt, erre még fokozta is. Most hogy reagáljak erre?

Figyelt kérdés

Nem kopogott,csak jött. Albérlet, kulcsot nem kaptak az ajtóhoz. Esti órákban volt, ajtó becsukva,redőny lehúzva.

Benyit, rávágja flegmán,hogy "bocsika",bedobta a péksütit, amit a barátomnak hozott, majd kiment. Erre este, mikor a barátom indult volna dolgozni,és nem volt kész neki a kaja(a barátom elkezdte csinálni, de az anyukája elhajtotta, hogy ne foglalkozzon ilyenekkel, inkább legyen velem, majd ő megcsinálja) ,és a barátom mondta neki, hogy nincs kaja és most indulna dolgozni.Rávágta az anyja,hogy "segíteni kellene nekem, nem mást csinálni,bizonyos dolgokkal tölteni az időt" meg,hogy "akkor majd én is felhozom a barátomat és akkor majd azt csinálunk amit mi akarunk".A barátom mondta,hogy lehetne kopogni is. (az anyja szobájába nincs ajtó, a bejárati ajtótól pont oda jutsz és onnan a többi szobába). Ezt így mindenki hallotta, aki a lakásba volt. Most nem merek , vagy nem akarok inkább átmenni, mert tuti,hogy szóváltásba kerülnék vele. Pedig eddig bírtam, de ennyire tapintatlannak lenni. Most mit tegyek? Tudta, hogy a barátommal élünk már szexuális életet. És azzal is tisztában volt ,hogy ott vagyok náluk. (este fél10)

16L (bocsi, ha össze-vissza és zavaros, de most elvan kattanva az agyam este óta)

2012. júl. 5. 14:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem meg teljesen normális dolog, hogy megkérték, hogy ne vigye oda az új hapsiját. Mit nem lehet ezen érteni? Egy normális családnál nem úgy mennek a dolgok, hogy "ez az én házam és az lesz amit én mondok" hanem: "megértem, hogy neked ez rosszul esik, tiszteletben tartom és nem teszem". A srácnak ez igenis szarul eshet, viszont az anyjának nincs ami szarul essen, ugyanis őt ez érzelmileg nem érinti. Nem az van, hogy srácnak volt egy tesója aki mondjuk meghalt, vagy elköltözött és vitt oda egy másik tesót aki az előzőt helyettesíti és ez bántja az anyját. Nem ugyan az a két dolog. Egy "pótapu" érzelmileg érintheti negatívan a srácot, viszont egy barátnő az anyját nem.
2012. júl. 5. 15:39
 22/26 A kérdező kommentje:
szívemből szóltál!:) bár lenne , egy higgadt fejem is :))
2012. júl. 5. 17:16
 23/26 anonim ***** válasza:
Én mostani ésszel ha felhozná a témát beszólnék hogy mi van savanyú a szőlő? Bár 16 évesen nem hiszem hogy mertem volna, főleg az ő házában A lényeg pont az hogy bármilyen nehéz is lazán vedd ezt a benyitás dolgot főleg előtte.
2012. júl. 5. 17:44
 24/26 A kérdező kommentje:
megpróbálom :) ma át se mentem... szerintem holnap se fogok nagyon.
2012. júl. 5. 21:14
 25/26 anonim ***** válasza:
Szerintem is várj pár napot amíg lenyugszik a dolog. 16 évesen kibírsz pár napot ha nem alszotok együtt. Pláne mivel azt írtad, éjszaka dolgozik, ezért tökmindegy ott alszol-e.
2012. júl. 14. 14:57
 26/26 anonim ***** válasza:
Javult a helyzet?
2012. júl. 23. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!