Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Erre mit kéne reagáljak?

Erre mit kéne reagáljak?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok. Ami a lényeg. Elment anya boltba, én meg úgy gondoltam csinálok magamról egy-két képet azt felrakom netre... Még se zavarok most vele senkit,mivel senki nincs itthon. Mikor raktam össze a fényképező állványt anyám hazajött. Kérdezte hogy "Te mit csinálsz ?" De már az egész hangnem olyan volt, mintha a falat festeném újra, mert mondjuk leöntöttem. Vagy valami hatalmas gázt csináltam volna.. Mondom neki, hogy pár képet csináltam. Ekkor elkezdett engem savazni, hogy már túlzás, hogy mit csinálok a "Testemmel". Rendesen pólóba voltam minden sz.r, mert még ha félmeztelen képeket csinálnék megérteném. Savaz tovább, hogy amit csinálok az milyen szinten b*zis, stb stb.. Rendesen leoltott a p.csába mert csináltam magamról két - három képet.. Szerintetek ez normális????
2012. máj. 14. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
25%

Ha minden héten csinalsz magadrol akkor gaz,de egyaltalan azt nem ertem minek kep ha egyszer az ismerosod es hogy tudja ki vagy.

Off: Tényleg bu.zis ha egy csavo fenykepezi magat,ha csaj lennel talan ok.

2012. máj. 14. 17:28
 2/5 A kérdező kommentje:
nem minden héten csinálok. Miért b*zis, csinálok egy képet?
2012. máj. 14. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Eléggé túlreagálta, tény. Máskor is ilyen édesanyád?
2012. máj. 14. 17:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Mikor apa nincs itthon..
2012. máj. 14. 17:33
 5/5 Odd Retard válasza:
42%
Szigorú apa + Szigorú anya = Forever Alone gyerek
2012. máj. 14. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!