Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Erre hogy kéne reagálnom?

Erre hogy kéne reagálnom?

Figyelt kérdés

Édesanyám 2 éve meghalt egy betegségben. Vannak ellenségeim akik néha szidják pedig tudják hogy nehezen engedtem el és ez az a dolog amiért ölök. Elvárom tőlük (és másoktól is) hogy legalább ezt tartsák tiszteletben de amikor elkezdenek nekem qva anyázni meg ilyenek szilánkosra törném az összes csontját. Ezért volt már 1-2 bunyó de szeretnék visszavenni mert nem akarok olyat csinálni amit később megbánhatok. Csak amikor ilyen van akkor nem igazán tudok gondolkozni. Mit csináljak?

22F

2012. máj. 11. 22:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%

Gondolom nem lehetnek túl idősek..vagy ha igen akkor agyilag visszamaradottak.

Számolj valameddig mielőtt robbannál. Valaki megnevelhetné már őket!

Részvétem!

2012. máj. 11. 23:03
 2/17 A kérdező kommentje:
Kis szaros 17-19 évesek
2012. máj. 11. 23:20
 3/17 anonim ***** válasza:
97%
Hagyd ott őket szó nélkül. Azzal sokkal jobban felbosszantod őket, hidd el, mintha balhézol.
2012. máj. 11. 23:24
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
Ez csak egy szóhasználat próbáld figyelmen kívül hagyni. Azért mert benne van az "anya" szó nem jelent még semmit! Bár belegondolva a helyedben lehet nekem is rossz lenne főleg hogy 2 év még nem olyan sok hogy "hozzászokjon" az ember a hiányhoz.
2012. máj. 12. 00:03
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnalom ami történt.Szerintem nagy részük nem szandékosan mondja pont ezt,csak ez tenyleg olyan szofordulat ami eléggé elterjedt mostanság,és kicsuszik az ember szajan akaratlanul.Ha ilyesmi történik,nagy levegő,elszamolsz tizig,vagy elsétálsz....És észben tartod kozben hogy sennki nem a te anyadat akarja konretan bantani.
2012. máj. 12. 07:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy szandekosan konkrétan őt szidják??!
2012. máj. 12. 07:21
 7/17 A kérdező kommentje:
Tudom néha nekem is kicsúszik de ők direkt csinálják. Van amikor egymás után elmondják kétszer is utána meg a pofámba vigyorognak. És ilyenkor ugrok. Mondjuk az egyik már megtanulta miután elkaptam és azóta nem mond nekem semmit de nem akarok bajba kerülni.
2012. máj. 12. 09:21
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Kerüld el ezeket a sz*r embereket!Ne állj velük szóba és kész....
2012. máj. 12. 10:48
 9/17 mosolyogj! ***** válasza:
85%
Fogadd őszinte részvétemet, de amúgy minden ok nélkül teszik ezt? akkor hagy őket a fenébe és ne menj olyan helyekre ahol ezekkel találkozol. Am a helyedben lehet hogy végeznék valami önismereti kurzust, hogy hogyan tudom kiadni magamból az agressziót ("szilánkosra törném az összes csontját"-ezért), nem az ő érdekükben, így neked lesz jobb.
2012. máj. 13. 22:05
 10/17 anonim ***** válasza:

Hát, tudod, szerintem agyilag kb az oviban lenne a helyük..nem érdemes ilyenekhez lesüllyedni, max. annyival visszavághatsz, hogy az ő anyjuk is meglett kur*a..

egyébként, ezekre ráijeszthetsz, hogy felvetted telefonnal amit mondtak, és feljelented őket becsületsértésért, halott rágalmazásáért..

2012. máj. 14. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!