Édesanyám 2 éve meghalt egy betegségben. Vannak ellenségeim akik néha szidják pedig tudják hogy nehezen engedtem el és ez az a dolog amiért ölök. Elvárom tőlük (és másoktól is) hogy legalább ezt tartsák tiszteletben de amikor elkezdenek nekem qva anyázni meg ilyenek szilánkosra törném az összes csontját. Ezért volt már 1-2 bunyó de szeretnék visszavenni mert nem akarok olyat csinálni amit később megbánhatok. Csak amikor ilyen van akkor nem igazán tudok gondolkozni. Mit csináljak?
Azenyem is meghalt fiatalon 4 eve en is alergias vagyok q anyazasra nagyon is aki ismer tudja h milyen vok en is robbanok ha mondjak de ra szolok ne mond mert ez meg ez tortent es ha tovabb fojtatja a 3. felszolitas utan is es csak pofaznak akkor meg aminek jonni kell de ha ismerosok vannak korulottem akkor azok is kozbeszolnak h ne ezt ne mondjatok mert baj lesz es akk le alnak ha nem akk meg sorry de film szakadas.. de nem megoldas az sem h verekedni tudom en is.... de ez van prob nyugodt maradni nekem neha megy
2012. máj. 14. 14:22
12/17 anonim válasza:
Ilyenkor az szokta őket idegesíteni, amikor úgy teszel, mintha meg se hallottad volna.... elmondják még háromszor-négyszer, és mivel látják, hogy egyáltalán nem idegesít, abbahagyják és mást szekálnak.... amikor elkezdenek piszkálni, te tégy úgy, mintha ott se lennének: halgass zenét, kezdj el olvasni, rajzolni, vagy telefonozni, vagy amit a legjobban szeretsz! Gondolom vannak barátaid.... lógj velük, nevetfélj és ne gondolj rájuk, majd meglátod, az őszinte barátok a legnagyobb bánatot is el tudják űzni, és mellettük nagyobbnak érzed magad (tapasztalatból tudom) !!!!!
2012. máj. 14. 17:36
13/17 anonim válasza:
Így van, az a legjobb, ha figyelmen kívül hagyod! Ha verekedni kezdesz, az sokkal rosszabb.
2012. jún. 2. 23:28
14/17 anonim válasza:
Kerüld el az ilyen embereket...
2012. jún. 2. 23:31
15/17 A kérdező kommentje:
De hogy ne figyeljek rá?
2012. jún. 3. 00:01
16/17 anonim válasza:
pont ma beszéltem erről egy barátnőmmel, hogy mennyire nem bírom, ha valakinek mondják, hogy q*va anyád, akkor azzal vág vissza, hogy "szidod az anyám?" egyértelmű, hogy ez ma már csak egy szimpla káromkodás, mögöttes tartalom nélkül, ezért úgy gondolom, nem kellene mellreszívni, főleg, ha okos vagy.
Nagyon sajnálom az anyukádat, és őszinte részvétem!
De miért anyáznak? én 21 éves vagyok és nekem életemben 1x anyázott valaki.
2012. jún. 3. 00:48
17/17 anonim válasza:
megértem, hogy ez felcseszi az agyad. egy tipp: a gyomorszájra mért erős ütésről nem lehet orvosi látleletet felvenni, így később nem bizonyítható, de iszonyatosan fáj...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!