Miért nézte? Hogyan kéne reagálnom, mit kezdjek magammal?
17 éves lány vagyok, és van egy 20 éves barátom, 3 hónapja vagyunk együtt. Tényleg nagyon jól megvagyunk, sosem vitáztunk, szeretjük egymást... és egy suliba is járunk.
Viszont van egy rossz tulajdonságom, nagyon féltékeny tipus vagyok.:( Ez az előző kapcsolatombol maradt, vagyis amiatt lett még erősebb a bizalmatlanságom a fiuk iránt, hiszen akkor egy 21 éves sráccal jártam, és totál belezugtam, megbíztam benne, de ő 1,5 hónapon keresztül hazudott nekem, és megcsalt az exével. Teljesen összetörtem. És a féltékenységem a jelenre is kihat, igaz a jelenlegi barátommal mindent megtudok beszélni, és őszinte velem, de félek, hogy még egyszer csalódnom kell. Félek az exektől... :( nagyon!
Őis féltékeny tipus.
Ma álltunk a folyosón, és kint volt az egyik lány osztálytársa... és 3x arra fele nézett a barátom... nem szép a lány, zsíros a haja, csúnya nagy combjai vannak, csúnya az arca, igénytelennek hat... és nem is köszönnek egymásnak, mert a barátom csak srácokkal haverkodik onnan.
Mégis rosszul esett... és nemtudtam, hogyan reagáljak.
Milyen suli az ahol 17,és húszévesekk együtt járnak?
Csak érdekel,nem kötekedni szeretnék:)
Egyelek meg. Semmi gond nincs ezzel 17 évesen. El fog múlni. No nem hamar. 10 év múlva jókat fogsz mosolyogni, az akkor 17 éveseken, és eszedbe jut, menyi felesleges féltékenységi rohamot éltél át, akár kaptad, akár épp adtad az ívet.
Ha csúnya, miért nézné? Ha csúnya, mégis NÉZI szerinted, akkor te még csúnyább vagy? Szerintem nem. Szerinted sem.
Akkor?
Próbálj meg túllépni ezeken, és nem elhajtani fog, hanem büszke lesz rád a barátod.
Gé
Köszi a válaszokat...
:) az ulolsó előttinek különösen, jól esett:)
Ja, ez egy budafoki suli:)
Figyelj, különbség van aközött, hogy valaki csak néz, mindegy kit, elmenő alakot, vagy mert mások beszélgetnek, esetleg történik valami, vagy más amikor egy pasi a "nyálát csorgatva" bámul egy nő után. Érted :)
17 éves vagy, még lehet hogy nem látod a különbséget, pedig van! majd 25 éves korodra meglátod hogy melyik pasi milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!