Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézte? Hogyan kéne...

Miért nézte? Hogyan kéne reagálnom, mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, és van egy 20 éves barátom, 3 hónapja vagyunk együtt. Tényleg nagyon jól megvagyunk, sosem vitáztunk, szeretjük egymást... és egy suliba is járunk.

Viszont van egy rossz tulajdonságom, nagyon féltékeny tipus vagyok.:( Ez az előző kapcsolatombol maradt, vagyis amiatt lett még erősebb a bizalmatlanságom a fiuk iránt, hiszen akkor egy 21 éves sráccal jártam, és totál belezugtam, megbíztam benne, de ő 1,5 hónapon keresztül hazudott nekem, és megcsalt az exével. Teljesen összetörtem. És a féltékenységem a jelenre is kihat, igaz a jelenlegi barátommal mindent megtudok beszélni, és őszinte velem, de félek, hogy még egyszer csalódnom kell. Félek az exektől... :( nagyon!

Őis féltékeny tipus.

Ma álltunk a folyosón, és kint volt az egyik lány osztálytársa... és 3x arra fele nézett a barátom... nem szép a lány, zsíros a haja, csúnya nagy combjai vannak, csúnya az arca, igénytelennek hat... és nem is köszönnek egymásnak, mert a barátom csak srácokkal haverkodik onnan.

Mégis rosszul esett... és nemtudtam, hogyan reagáljak.

2010. jan. 25. 20:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

szerintem sem azt nézta,ha olyan csúnya :) lehet közben azon gondolkodott h hmm nekem mennyivel jobb a barátnőm,ez meg hogy lehet ilyen igénytelen... vagy ilyesmi. ha én ilyet tapasztalok a barátomnál,mindig megkérdezem poénosan hogy mivan tetszik???elkérjem a számát neked??:)és akkor én is kipécpzek magamnak egy helyes palit:) holott lehet nem is olyan bunkó h végigstírölte a csajt,hanem csak vmin elgondolkodott.dehát ezt sose tudjuk meg.A lényeg h a féltékenység előbb utóbb megöli a kapcsolatot,ha meg nem bírod ki és olyan lökött kis féltékeny vagy mint én,akkor vedd te is poénosra,csak hogy észrevgye magát h azért te mégis ottvagy mellette és akkor ne csinálja,persze tudja azt is h amikor nem vagy ott akkor még fütyülgethet is a csajoknak,h nem ezzel van bajod :)

22L

2010. jan. 26. 10:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem szabad mindent túlreagálni. Van egy közmondás.

Mindegy hol "éhezik" meg a párod, a lényeg, hogy otthon vacsorázzon! :-)))

2010. jan. 26. 13:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem szép dolog, hogy így lecsúnyázol másokat... De igencsak valószínű, hogy ő is csak azért nézte, amiért te: mert csúnya és az emberek jól érzik magukat, ha önmaguknál csúnyább embert láthatnak. Növeli az egojukat. Te is nézegesd a csúnya embereket azt ajánlom. :P

Amúgy meg hűséget fogadott, nem vakságot.

2010. jan. 26. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!