Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit kéne tennem, hogyan reagáljak? Ma msn-ezzek vele, vagy jó ez az 5let? Eléggé vegyes érzelmek-gondolatok vannak bennem.
a barátommal 1hónapja járunk, és pénteken találkoztunk. mondta hogy szombaton megy a bátyjához, és ott is alszik. És azt igérte lesz msnen, de nem jött fel. Eléggé aggódtam. Sms-t nem tud küldeni, ezt tudja is mert jelenleg nincsen telom, itthoni balhé miatt.
Szóval nemtudom mitörtént, kicsit féltékeny is vagyok, meg aggódom is, ideges is vagyok.
Ma megy haza délután viszont megy focimeccsre kora estig, szintén tesójával.
Holnap találkoznánk. Én arra gondoltam hogy mivel tegnap nem jött fel msnre, én meg ma nem megyek fel, így nem tudjuk megbeszélni a holnapi találka időpontját. Nehogy már mindig nekem legyen rossz minden.
Milyen az 5let?
NEMTUDOM MIÉRT NEM JÖTT FEL TEGNAP? CSAJOZOTT? MIT CSINÁLHATOTT? :(
Ne már 19 vagy és ilyeneket írsz ki?
19 évesen nincs telefonod otthoni balhé miatt?
Max akkor hiszem el, ha beleesett a WC-be. De anyádék nem vehetik el 19 évesen a telefonodat. Nagykorú vagy, élj is úgy!
Nem 14 vagy véletlen?
Egyébként rengeteg oka lehet, hogy tegnap miért nem ment fel. Mert pl nem ért rá. Mert pl elhívták valahova és nem volt gépközelben, rengeteg dolog közbejöhetett, viszont mivel nincs telefonod, nem tudott elérni, hogy közölje. Lehet, hogy nem volt internete.
Ha már jártok, miért csajozna, lehet, hogy ő még ezt csak ismerkedésnek fogja fel? Még mindig nem hiszem el, hogy 19 vagy. Olyan gyerekesen gondolkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!