Nagy dilemma? Merész legyek és hallgassa amit eddig, vagy adják esélyt a jobb életnek?
"De anyukám a kisfiú nélkül teljesen összetörne, őt nézzem vagy magunkat? "
Erre csak egy válasz van, gondolom tudod mi az... Fiatal vagy, a gyereknek családban a helye anyuval és pótapuval inkább, mint nagymamival meg nagybácsival. Adj egy esélyt ennek a kapcsolatban, lehet hogy bejön, akár pár év múlva boldog család lehettek és várjátok a következő gyereket.
Gondolom nem akarsz évekig besavanyodva élni?
Az a természet rendje, hogy a fiatalok kirepülnek és saját családot alapítanak, az utódaiknak az életét egyengetik. Én sem azért szültem, hogy legyen ingyencseléd meg szórakoztató társalkodónőm, és önzőség azt követelni a gyerektől, hogy áldozza fel a kisunoka lehetőségét hogy egy szerető családban pótapuval és esetleg kistestvérekkel éljen.
Persze szeretném ha jönnének majd a gyerekeim, rám néznének, hoznák az unokákat, de az nem elvárható, hogy mártírként feláldozzák magukat értem az unokáim helyett. Én sem csapom az ajtót a szüleimre, amíg nekem van egy szelet kenyerem addig nekik is van, de nekem a saját életemet kell élnem és elsősorban a gyerekek igényeit figyelembe venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!