Hogyan kezeljek egy olyan embert, aki folyton az orrom alá dörgöli, hogy jobb anyagi körülmények között élek, mint ő?
Párom detto ilyen :( nem tudok vele mit tenni. Mindig nagy szegénységben éltek,igazából csak lustaságból,mert a szülei nem szerettek dolgozni. Bocs a kifejezésért,de igazi putriban éltek,mocsokban,koszban,villanyt évente 2x kikapcsolták,stb.
Nálunk ilyen soha nem volt,pedig Anyukám egyedül nevelt fel hármunkat. Mindig rakosgattuk a pénzt,hogy kitartson hó végéig,innen tanultam meg spórolni és soha nem kell kölcsön kérnem. Megvettem magamnak,ami kell: tv,mikró, bútorok,mosógép,hűtő stb. Kaja mindig van itthon és nincs olyan,hogy egy pár ezres váratlan kiadást nem tudnék kifizetni. Párom keményen dohányzik,amire rengeteg pénze elmegy, plusz 1-2-3-4 sör és ha menet közben éhezik meg lecsúszik 1-2 gyros,hambi vagy akármi. Ezek mellett nem nagyon marad pénze semmire. Mindig azt kapom,hogy mert én hozzá képest milyen jó anyagi helyzetben vagyok,holott nem keresek többet,mint Ő,de beosztom. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!