Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, mit szólnátok, ha a...

Anyukák, mit szólnátok, ha a 13 éves lányotok ilyen számokat hhallgatna?

Figyelt kérdés
Imagine Dragons: Damons. Egyébként kitűnő tanuló, barátkozik, kedves, mosolygos, de ez kicsit megrémiszt. Ja, és olyan sorozstokat néz, mint Odaát
2014. ápr. 12. 13:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Úristen miért nem szelektál a természet??

Mindenki jobban járna ha az ilyeneknek nem lenne gyerekük..

2014. ápr. 12. 13:58
 22/28 anonim ***** válasza:

Persze, hogy enged el.

Csak egy hülye film. Mi baja lesz tőle?

Legrosszabb esetben rájön, hogy russel crowe egy minden kritikán aluli színész, de szerintem túl fogja élni.

2014. ápr. 12. 13:58
 23/28 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazatok van, elengedtem a filmre, most nagyon boldog. Még abban szeretném , hogy jövő szombaton szeretne elmenni egy ottalvós buliba, ami a városonktól 15 km-re lévő faluban van. Elmehet szerintetek?
2014. ápr. 12. 14:03
 24/28 anonim ***** válasza:

Hova? Kihez? Kikkel? Lesznek szülök? Mit csinálnak?

Ezek nélkül sajnos fogalmam sincs

De azért légyszi önállósodj már, ne mi neveljük a gyerekedet, habár lehet jobban járna..

2014. ápr. 12. 14:04
 25/28 anonim ***** válasza:

Igen, igen és igen.

A vallási marhaságokat pedig felejtsd el, soha semmi jó nem származott még belőle.

Látod, most boldog. Megnézhet egy filmet, ami tényleg ócska és a világon semmi jelentősége sincs, és te sem vagy a gonosz mostoha.

Most ez jobb, vagy ha nem mehetett volna el?

2014. ápr. 12. 14:06
 26/28 A kérdező kommentje:
Na jó, igazatok van. Ezentúl megpróbálok ,,normális'' szülőként viselkedni.
2014. ápr. 12. 14:08
 27/28 anonim ***** válasza:

A zenét amit szeret pedig tényleg ne fikázd.

Te miket szeretsz?

2014. ápr. 12. 14:09
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit későn olvastam a kérdést. A zenehallgatàsról jutott eszembe, hogy bátyám (7évvel idősebb) gimis korában a magyar Moby Dick-et hallgata. Engem eléggé megrémísztett akkor, de valószínű így èlte meg a belső feszkót, vagy nemtudom. :) Egyébként osztályelső volt vègig, majdnem hogy "kockának" mondható, csendes, keveset beszélő gyerek. Ma màr 1 gyerekes diplomás jó beosztásban dolgozó férfi. Ne vonj le hosszútávú következtetést a zenehallgatásból!
2014. ápr. 12. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!