Anyukák, mit szólnátok, ha a 13 éves lányotok ilyen
számokat hhallgatna?
Egyáltalán nem érdekelne, hogy mit hallgat.
2014. ápr. 12. 13:25
Istenem... Nehogy már baj legyen,hogy van ízlése és az tetszik neki,ami! Komolyan,mi ezen az ijesztő? Hogy szereti a parás,izgulós sorozatokat? Hogy a zeneszámmak a címe az,hogy Damons? Szerintem inkább az az ijesztő,hogy egyes szülők ilyeneken aggódnak. Inkább hallgassátok meg együtt a zenét,nézz meg vele egy részt a soroztból. 13 éves,nem pedig 7!
2014. ápr. 12. 13:31
Nem zavarna mit hallgat vagy néz, ha normális a viselkedése.
2014. ápr. 12. 13:32
A zenei ízlése, majd fejlődik. Az Odaát pedig nem gáz :)
Ezek miatt nehogy aggódj.
2014. ápr. 12. 13:34
Semmit. Én is hallgatom. Van mondanivalója.
Sokkal jobb mintha death metalt hallgatna......
2014. ápr. 12. 13:38
Szia, ha nagyon aggódsz, akkor kérdezd meg tőle, hogy miért szereti ezeket, mi vonzza bennük. Ő most keresi önmagát, nyit a világra, gondolom amúgy is érzékenyebb, filozofikusabb alkat. Egyébként nem jelent semmit, én is ezt csináltam 16-18 évesen (szerettem a keményebb rockot, érdekelt az okkultizmus, mágia, imádtam a horror filmeket, feketében jártam, mindemellett kitűnő tanuló voltam, szerény, visszahúzódó, tisztelettudó. Kinőttem :), mára boldog házasságban élek, van egy kisfiam, vallásos vagyok, egyetemet végeztem. Egyszer a te lányod is elhagyja majd ezeket a dolgokat, türelem :)
2014. ápr. 12. 13:39
7/28 A kérdező kommentje:
Ebben a számban olyanokat énekelnel, hogy egy démon bújik el benne, meg a sötétség benne van. A nővére (14 éves) Selena Gomezt, Alicia Keyst hallgat, szerintem ennyi idős korban ez a normális. Az Odaát pedig nagyon vérengzős sorozat!
8/28 A kérdező kommentje:
Ő nem jár feketében, nem foglalkoztatja a mágia, hittanra jár, de akkor is. Félek, hogy rossz ember lesz belőle. Szerintem eltiltom az Odaáttól. Jó ötlet?
Valami vallási őrült vagy?
Az Odaát nem az öncélú brutalitásról szól, a zene meg istenem...
Tisztában vagy vele, hogy annak idején a The Rolling Stonest ki akarták tiltani az Államokból?
Ma Mick Jagger a Fehérházban lép fel és bármelyik elnök szívesen mutatkozik velük.
Ozzyt a sátánnak tartották, pár éve Bush elnök tüntette ki.
Ne a zenétől féltsd, ott van a sok perverz barom, na pl. miattuk aggódj.
2014. ápr. 12. 13:44
Úristen ne parázz már. A legrosszabb amit tehetsz az az eltiltás...
Itt rontja el minden szülő. Persze van ami tényleg durva de az a te pici lányodat nem érdekli.
Ja és ne hidd, hogy Selena Gomez jobb. Bugyuta. Inkább hülye legyen a gyereked? Ugyanmár..
Az érdekeljen téged, ahogyan viselkedik. Mert amíg azzal nincs baj addig nem függ ezektől.
Jaé s elárulom mindenki szemében megbújik egy démon:) köszi van elég angoltudásom ahhoz, hogy megfejtsem miről énekel...
2014. ápr. 12. 13:46
Kapcsolódó kérdések: