Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnátok, ha a 15 éves...

Mit szólnátok, ha a 15 éves lányotok összejönne egy 21 éves fiúval?

Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 16:47
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

Nem tetszene, de nem tiltanám..nekem anno 15 éves koromban 22 éves pasim volt..aztán 16 éves koromban is volt 22 éves..kétszer is..ameddig tudja hol a határ és nem fekszik össze a gyerekkel azonnal nem kifogásolnám..lehet, hogy jót tesz neki..

Nekem anno segítettek a németben, töriben, matekban..sorra kaptam is az ötösöket :)

pedig anyám nagyon utálta őket..mert tetovált, piercinges, fültágítós, tarajos punkok voltak.. /de értelmes emberek..az egyik azóta befejezte az egyetemet, a másik felsőfokú nyelvvizsgát tett, a harmadik meg elköltözött, így azóta nem láttam és nem beszéltem vele/

17L

2014. márc. 10. 17:06
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

ja most már meg 15 éves ?!

Az előbb még 14 éves volt a lány!

Ássa el magát az olyan szülő akinek a gyereke ilyet csinálna!

Ez már beteges! már bocs

2014. márc. 10. 17:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem engedném.De szerintem ugyanaz a kérdező mint a 14 éves aludhat-e a 21 éves barátjánál,meg a hozzáköltözős meg a nagyon kemény vagyok 13 éves kislány aki táblát akart tenni a nyakába.Egy buta kislány kérdezget akinek feltűnési viszketegsége van,ellenben valószínűleg rendes szülő nevelést sem kapott.
2014. márc. 10. 18:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem én tettem fel a másik kérdéseket. Húgom barátnője jött össze egy 21 éves sráccal, és egy kicsit furcsának találtam.
2014. márc. 10. 18:38
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
16 éves vagyok és 21 éves a barátom. Fél éve vagyunk együtt és nem feküdtünk le, abszolút nem erőlteti. Tisztességesen bánik velem, a tenyerén hordoz, nem bunkózik velem. Nem tudom mivel más csak azért mert 21 mint ezek a 16 éves fricsúrok :D
2014. márc. 10. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:

15 évesen nekem is 21 éves barátom volt és majdnem 2 évig együtt voltunk. nekem nem tiltották soha :)

17L

2014. márc. 10. 22:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Én meg pont nemrég mentem szét a 22 éves barátommal, és fél évig voltunk együtt, de egyáltalán nem nyomult, nem volt bunkó.
2014. márc. 12. 15:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Én megengedném. Ha a lánynak külön szobája van akkor ragaszkodnék hozzá hogy inkább nálunk legyen a fiú. Jobb ha hazai terepen szem előtt vannak. A lány kiszolgáltatottabb tud lenni ha mások szabályaihoz kell alkalmazkodnia. Most még nagyon fiatal ezért jó ha ott van egy támogató háttér akik ti vagytok. A szerelem viszont nem tiltható. Próbáljátok meg családtagként fogadni a fiút. Fontos hogy ő ne fordítsa ellenetek a lányt. A tapasztalat az hogy ha tiltod akkor is megtörténik minden, csak épp kocsiban, parkban stb... Gondolom nem ezt kívánod a gyermekednek.
2014. ápr. 17. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!